calendar

Subota 28. Septembar, 2023

BOJAN MAROVIĆ SE SRUŠIO NA BINI Pozlilo mu na probi za koncert, završio u bolnici!

Objavio: RHT
29/08/2023 4:20 PM

Bojan Marović je neko ko je ovo ljeto proveo više radno nego odmarajući se i upravo to ga je dovelo do toga da samo sat i po vremena prije velikog koncerta u Petrovcu završi u Hitnoj pomoći.

Pjevaču je naglo pozlilo i srušio se na generalnoj probi. Njegovi muzičari su brzo reagovali, pa su pjevača odmah odvezli do bolnice.

– Sve je u redu. Mogao sam i lošije proći. Stigao me je umor, jer mi je ovo ljeto baš krcato. Skoro da sam konstantno ili na bini ili u automobilu. Ali sada sam ok. Zahvaljujući ljekarima, uspio sam da odradim koncert i ovom prilikom im se moram zahvaliti. Nije ništa strašno, samo moram da odmorim, tako da nema mjesta za brigu i paniku – rekao je pjevač.

Bojana su ljekari savjetovali da otkaže koncert, ali je on to odbio. Izašao je na binu, a mnogobrojna publika, koja je te večeri bila na koncertu, nije mogla naslutiti kakva drama se sa Marovićem odigrala samo sat i po ranije.

Na preporuku ljekara pjevač je uzeo par dana odmora, a već ovih dana ga čeka povratak u Srbiju, gdje će nastaviti rad u studiju na novim pjesmama, kojima će publiku obradovati ove jeseni, a zatim koncerti u Brocinu, Makedoniji i Crnoj Gori.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS