calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO)

BOBAN RAJOVIĆ JEDVA SPASIO BRAK: ispričao SVE detalje, umalo da propadne zbog MASERKE

Objavio: RHT
23/10/2022 10:45 PM

Pevač je progovorio o braku u kom je već 30 godina i otkrio šta je to što je moglo da dovede do razvoda.

Foto: ATA Images

-Ja sam od tih muškaraca koji napolju može da pogleda drugu ženu, ali uvek dođe kući kod svoje. A druga stvar je fleksibilnost, razumevanja, u mom slučaju je 30 godina braka, i ona je ta koja je progutala tih stvari više. Naš posao je takav kakav jeste, neizbežno je raditi 158 nastupa, a da ne upadneš u iskušenje, da ne dođeš u komunikaciju sa nekom mlađom curom, ali sve je pitanje koliko si jak karakterno da ostane na tome. Uvek će biti trzavica, sve manje i manje je trzavica i ja postajem ozbiljniji-započeo je intervju.

Posle 30 godina braka Boban kaže da postaje ozbiljniji. Ne krije da je bilo flertovanja, da su prolazile druge žene, ali i da je njegova žena bila ta koja je sve to ,,progutala”.

FOTO:INSTAGRAM/PRINTSCREEN

-Bilo je flertovanja… Sve moje koleginice poštujem, cenim i volim, izgledaju dobro, izazovne i kojima bih čistu desetku dao i tu se priča završava, jer će se supruga naljutiti, kada bih se bavio tim stvarima, ne bih gledao da mi to bude koleginica- priznao je pevač, pa otkrio koja mu je najveća želja:

-Definitivno, biću najluđi deda, jedva čekam da postanem, ostanem mlad i pun energije i zaboravim da imam 50 godina, ali jedva čekam da se mali unuk rodi, da se igram sa njim!

Koliko god da je brak stabilan, uvek postoji ,,ono nešto” što može da izazove trzavice. Informacija da pevač ostavlja suprugu zbog maserke, izazvala je definitivno najveću krizu u Bobanovom braku.

-Mogu ti reći da mi je taj naslov doneo trzavica u braku, ja sam to lupio, a onda je supruga reagovala na to, a pre će biti da je obrnuto, pošto se javlja muški maser, ja više reagujem-objasnio je pevač.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS