calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama?

BIVŠI DEČKO TAMARE ĐURIĆ OŽENIO ŽENU KOJA JE PRESLIKANA STARLETA! (FOTO)

Objavio: RHT
22/04/2022 6:00 PM

Starleta Tamara Đurić u braku sa Nikolom Kačarevićem sa kojima je početkom 2021. godine dobila ćerkicu kojoj je dala ime po sebi Tamara.

Instagram

U prošlosti se, međutim, o ljubavnom životu Đurićeve naširoko pričalo, a mnogi su zaboravili da je njen bivši dečko pevač Aca Živanović.

Tamara Đurić je 2015. godine učestvovala u rijalitiju “Farma”, gde je otpočela burnu vezu sa Acom. Kako su tada mediji prenosili, oni su pred kamerama imali i intimne odnose, doduše ispod pokrivača, a mesec dana nakon izlaska iz rijalitija raskinuli su vezu.

Spekulisalo se o nekoliko razloga koji su doveli do raskida – prevara, novac.- Oboje mnogo radimo i nismo imali vremena za nas. Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili. Mi smo ostali u korektnim odnosima – rekao je tada Aca Živanović za domaće medije, a Tamara je izjavila da razlog raskida nije novac.

Nakon ove turbulentne romanse, Aca i Tamara otišli su svako na svoju stranu, a pevač koji je važio za velikog zavodnika je, poput svoje bivše devojke, takođe uplovio u mirnu luku.

Aca Živanović oženio se suprugom Ivanom, sa kojom je 2019. dobio sina Matiju, a 2021. godine dobili su i drugo dete.

Međutim, ono što su mnogi primetili jeste da pevačeva supruga neodoljivo podseća na njegov bivšu devojku iz rijalitija starletu Tamaru Đurić.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS