calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

BIVŠA ŽENA LAZARA RISTOVSKOG NE GUBI VRIJEME Dok njen bivši uživa sa 39 godina mlađom, evo šta radi ona

Objavio: RHT
19/10/2023 8:00 PM

Glumac Lazar Ristovski je nakon razvoda od supruge Danice Ristovski započeo vezu sa 39 godine mlađom djevojkom Anicom Lazić.

Kako prenose mediji, Danica navodno ne može da povjeruje da je Lazar zaljubljen u djevojku koja može da mu bude unuka po godinama, ali ne želi pretjerano da komentariše tu temu. Ona se ipak kratko oglasila za Alo! kada su mediji objavili da je izbačena iz druge sezone serije koju producira upravo njen bivši suprug, a jednu od uloga ima i njegova nova izabranica.

Naime, na  molbu da nam kaže da li je tačno da više ne igra u seriji “Drim tim”, Danica je, poslije kraće pauze, potvrdila ove navode:

 -Tačno je. Ne igram. Šta više da vam kažem. Nemam više nikakav komentar ni na šta – rekla je Danica čime je potvrdila da je vijest da nema više ulogu u ovom projektu bivšeg supruga tačna i dalje nije htjela da polemiše o bivšem suprugu, a sve i ako ne može tek tako da se nosi sa novonastalom situacijom, tu su njene kolege i prijatelji koji su uz nju od prvog dana razvoda. Naime, Žarko Jokanović sa kojim sarađuje nekoliko godina u popularnim serijama koje su i te kako gledane, objavio je Danicinu fotku iz bokserskog ringa i napisao: 

– Ne bih se ja s njom zaje*avao – našalio se Žarko i tagovao kolegicu, očito s namjerom da svima stavi do znanja koliki je borac,  a zatim dodao:

– Moja Danče, legenda – dodao je.

Osim Žarka, i njegova supruga Milica Milša ne odvaja se od Danice, čak su svi troje početkom ljeta išli na odmor u Egipat o. Sve u svemu, iako prolazi kroz težaj period, glumica se ne da i uz prijatelje se oporavlja uspješno od razvoda koji nikada nikome ne pada lako, čak i kada je poželjan.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS