calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7

BIVŠA ZADRUGARKA PRIZNALA DA SE BAVILA PROSTITUCIJOM,PA USLIJEDIO OBRT: Jedan mi dao 1.000 eura

Objavio: RHT
30/01/2024 3:40 PM

Viktorija Mitrović, bivša učesnica “Zadruge” tokom svog takmičenja u rijalitiju priznala je da se bavila prostitucijom, a kasnije tvrdila da je istina potpuno drugačija.

Naime, Viktorija je u razgovoru sa tadašnjim partnerom Markom Osmakčićem rekla: “Pa tako ja i sa klijentima”, zbog čega su svi posumnjali da se bavi najstarijim zanatom.

– Priznala sam u jednom trenutku da se bavim prostitucijom, jer su krenule priče da sam ovakva ili onakva. Naravno, šalila sam se na svoj račun. I znam da mi to nije trebalo. Samim tim što sam to priznala, svi su povezali da se bavim prostitucijom – istakla je jednom prilikom Viktorija.

Ne bavim se time. Imala sam dečka sa kojim sam bila godinu i po dana. Naravno da su me momci častili. Odvodili su me na ručak, putovanje, kupe mi tašnu… Jedan mi je dao 1.000 eura. Povremeno smo se viđali. U kombinacijama ponekad bude i stotka – objasnila je Mitrovićeva.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS