calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…”

BIVŠA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA O ZLOČINIMA KOJI SU POTRESLI SVET: „Silovao me je stotinu puta, prvi put kad sam imala 13“

Objavio: RHT
14/11/2022 6:30 PM

Doktor američke gimnastičke reprezentacije, Lorens Nasar, optužen je za silovanje više od 500 gimnastičarki tokom svoje karijere.

Foto: screenshot Youtube

Jedna od njegovih žrtava bila je najodlikovanija američka gimnastičarka Simon Bajls, kao i bivša olimpijska šampionka Mekejla Maroni, koja je iznela neke detalje o njegovom zločinu.

– Nasrnuo je na mene čim sam ušla u reprezentaciju. Rekao je da želi da me proveri i prvi put me silovao kada sam imala 13 godina. Kasnije me je silovao stotine puta, rekla je sada 26-godišnja Maroni, koja je u početku ćutala iz straha.

Ona je otkrila i da je zatražila pomoć.

– Kasnije sam se poverila treneru Džonu Gedertu koji nije reagovao. Nasar je govorio da je to bila žrtva koju moram da podnesem da bih otišla na Olimpijske igre. Mislila sam da to ima smisla.

Maroni je prijavila Nasara kada se probudila gola u njegovom krevetu, nakon što joj je dao tabletu za spavanje.

– Probudila sam se gola u njegovom krevetu i odlučila da to prijavim. Novac i medalje su im bili sve što je bilo važno. Nisu hteli ništa drugo. Moja karijera u gimnastici nije vredela onoga sa čime sam se suočila. Sada moram da počnem život iznova, rekla je Maroni, koja je osvojila jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Nasar je tokom istrage priznao krivicu za sva krivična dela koja mu se stavljaju na teret, a 2018. je osuđen na 175 godina zatvora zbog zlostavljanja mladih gimnastičarki koje su bile pod njegovom brigom.

Izvor: Nova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS