calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

Bivša košarkašica JAVNO TRAŽI POMOĆ! Njene eksplicitne fotografije PRODAJU bez dozvole ?

Objavio: RHT
19/08/2024 7:00 PM

Bivša košarkašica JAVNO TRAŽI POMOĆ!

Foto ATAImages

Javno je poznato da bivša košarkašica i reprezentativka Srbije, Milica Dabović, ima nalog na sajtu za odrasle gdje zarađuje tako što prodaje svoje eksplicitne fotografije.

Naime, ona se sada javno oglasila putem svog Instagram naloga, te pitala da li neko zna kako se sklanja sadržaj sa aplikacije Telegram, obzirom da je saznala da tamo postoji grupa koja je do sada, bez njenog znanja, prodavala njene fotografije.

MILICA DABOVIĆ BIJESNA KAO RIS, JAVNO TRAŽI POMOĆ!

photo: printscreen / instagram / stefanovamama13

– Jel može neko da me posavjetuje kako se sklanja sadržaj sa Telegrama, gdje dijele i prodaju moje slike!? Bez mog odobrenja! – napisala je Milica Dabović u svojoj objavi.

PORODILA SE SESTRA MILICE DABOVIĆ!

Košarkašica Ana Dabović prošle godine je sa svojim izabranikom vaterpolistom Ilijom Musturom dobila kćerku, a sada je na svijet donijela drugo dijete.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora

Treba biti realan, koliko para toliko muzike, a ova djevojka je naručila haljinu po cijeni malo višoj od 100 eura, međutim dobila je nešto što liči na neslanu šalu.

Naime, haljina koju je vidjela na stranici napravljena je od nekoliko slojeva, prekrivena šljokicama i sa zanimljivim dekolteom. Izgleda poput onih haljina koje viđamo na crvenim tepisima, ali samo na slici se tako činilo.

Kada je otvorila paket i obukla haljinu koju su joj poslali, a za koju tvrde da je “sa fotografije”, djevojka je imala i šta da pokaže.

Izgleda kao da je neko nacrt za onu haljinu ištampao na jeftinom materijalu, pa nekako sve skrpio u jedan komad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS