calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oglasila se policija o pronalasku tijela prilikom gašenja požara na Trebeviću POTRESNA ISPOVIJEST ŽENE GORŠTAKA SA GOLIJE Muž i svekrva su me TROVALI i uništili 80% crijeva! Uzeli su mi bolesnog sina! Koliko daleko ”hvata” radar za mjerenje brzine? Elmedin kuha za svoje žene “Dosta su se mučile!” Njih dvije pustile suzu radosnicu! Scena koja je obilježila otvaranje SFF-a: Glumci prošetali bosanskim ćilimom držeći se za ruke IMALA ODNOS S DVA MUŠKARCA PRED KAMERAMA! Rijaliti talmičarka na rubu srama: Ostat ćeš upamćena po trojci u tuš kabini! Ilon Mask iznenadio videom: Njegov ples s Trampom pogledalo 120 miliona ljudi Elmedin rekao Jani da hoće da joj pravi djecu! Fatima prevrće očima i pije kafu kao da je posljednja! MRAČNE TAJNE MIONE JOVANOVIĆ! Šokantni detalji iz njene prošlosti! Ša će poludjeti MAJA MARINKOVIĆ ZAPALILA U ZAGREB NAKON SVAĐE! Na taksi potrošila 500 eura, Stanislavu upala u kuću u cik zore Evo šta se događa s Melinom nakon razvoda od Harisa Džinovića: Zanijemićete od šoka, a ovo prezime sada nosi HITNO HOSPITALIZIRAN PJEVAČ! Zaražen opasnim virusom: “Nekoliko puta sam padao u nesvijest, nisam znao ni kako se zovem” ŠAMARAO JU JE PRED CIJELIM AUTOBUSOM! Nakon strašnog premlaćivanja oglasila se Tara Simov – JEZIV SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST! BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti! Majmunske boginje bliže nego ikada: Evo šta trebate znati o ovom virusu UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NASILJA! Nakon žestokog sukoba, muškarac udario ženu u glavu usred autobusa u Beogradu!

BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti!

Objavio: RHT
17/08/2024 10:00 AM

BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM

Uroš Stanić otkrio je tajne iz svog života i šokirao određenim priznanjima.

BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM/Foto: printscreen

Stanić se javno deklarirao kao homoseksualac, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrio brojne pikanterije iz svog života.

Naime, Uroš je otkrio da je dobivao nepristojne ponude od mnogih oženjenih muškaraca, a među njima je bilo i onih s javne scene.

-Imao sam jednog glumca, bio je oženjen i dalje je u braku. Ne želim otkriti njegovo ime i čovjeku napraviti problem – rekao je Uroš u emisiji “Intimna pitanja”.

“OTAC ME SE ODREKAO”

Podsjetimo, bivši učesnik “Elite” Uroš Stanić govorio je o porodičnim odnosima i tom prilikom istaknuo da ga majka podržava, dok ga se otac odrekao.

-Da li te se odrekao otac? – pitala je voditeljica.

-Po svemu sudeći jeste. Predlagao je da idem u manastir, kako bih izašao na pravi put. Njega nije sram stvari koje je meni radio. Nisam u kontaktu s njim, što dalje od mene i ne bih htio da ga vidim. Ja sam zahvalan rijalitiju što me je ojačao. Meni je Janjuš nadomjestio neke stvari, otac me nije naučio plivati. On je mene tukao, izgladnjivao i radio druge stvari. Janjuš je meni uljepšao neke trenutke i zato mi je žao što su neke stvari urušene – govorio je Stanić.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS