calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

BILA JE UBEĐENA DA JE MUŽ VARA, PA POSTAVILA KAMERE: Sve je očekivala da će videti, ali ne i OVO!

Objavio: RHT
22/11/2021 9:00 AM

Marija je bila 3 godine u, kako je ona verovala, skladnom braku. Sve je bilo savršeno do pre 3 meseca kada je primetila da se njen suprug i najbolja drugarica čudno ponašaju.

Foto:Printscreen

S obzirom da se poznaju gotovo ceo život, nije bilo ništa čudno što s vremena na vreme odu sami na kafu, ali u poslednje vreme to je postalo sve učestalije.

Tad se kod Marije javio crv sumnje. Nešto joj je govorilo da tu nisu čista posla i da ih veže nešto više od drugarstva. Nije imala konkretne dokaze, niti hrabrosti da se suoči sa suprugom i postavi mu ovo pitanje, pa je odlučila da povuče sledeći potez.

Kupila je kamere, postavila ih svuda po kući i čekala da ulovi preljubnike.

Baš kao što je i mislila, njih dvoje su ušli u kuću dok je ona bila na poslu, vidno raspoloženi. I baš tad istina je izašla na videlo…

Marija je bila sprema na sve, očekivala je da vidi sve osim onoga što je usledilo.

Seli su na krevet i u sledećem momentu on je izvadio dijamantsku ogrlicu i to baš onu koju je Marija želela godinama. Drugarica je oduševljeno gledala u ogrulicu, a zatim je zapakovala u ukrasni papir i tad je Mariji sve bilo jasno.

Nikakve prevare tu nije bilo. Njen suprug je samo želeo da je iznenadi, a bila mu je potrebna pomoć, a Marijina drugarica je tačno znala šta ona želi. Češće su se viđali jer su obilazili zlatare u potrazi za savršenim komadom.

“U tom momentu sam osetila neverovatan osećaj krivice što mi je tako nešto i palo na pamet. Kamere sam sklonila, a suprugu, ni prijateljici nisam ni pomenula ovu ljubomornu epizodu. Mislim da će to zauvek ostati moja tajna”, rekla je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS