calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

Bijonse na dadilje troši preko 100.000 dolara!

Objavio: RHT
16/06/2021 10:59 AM

Pevačica Bijonse (39)je čestitala rođendan deci na svom veb sajtu. 

Beyonce-Foto:Printscreen Instagram

Objavila je jednostavnu poruku i time obeležila 4. rođendan svojih blizanaca, ćerke Rumi i sina Sira.

– Šta je bolje od jednog poklona… dva – napisala je i poželela im srećan rođendan.

Poruka je na crnoj pozadini sa belim tekstom, bez dodatnih ukrasa. Inače je za Bijonsinu stranicu tipično da uz tekst doda i fotografiju osobe kojoj čestita rođendan ili zbog čije smrti izražava saučešće, ali ovog puta fotografije su izostale.

Tako nastavlja svoju tajnovitost oko blizanaca, koji se retko vide u javnosti i na društvenim mrežama.

Bijonse  je u 2017. godini objavila trudničku fotografiju, kojom je najavila kako ona i njen suprug Džej Zi (51) očekuju proširenje porodice, a zatim je objavila i fotografiju sa jednomesečnim bebama. Nakon tih fotografija i objave imena dece (Rumi i Sir) odlučili su ih držati podalje od očiju javnosti. Starija sestra blizanaca Blu Ajvi (9) češće je viđana sa roditeljima. U jednom je intervjuu Džej Zi objasnio kako su izabrali imena blizanaca.

– Rumi je naša omiljena pesnikinja, pa je to bilo to za našu ćerku. Sir se od prvog trenutka tako nosio, jednostavno je bio: Sir – izjavio je reper.

S obzirom na bogatstvo koje imaju pevačica i njen suprug, deca su imala razne pogodnosti. Blizance i stariju ćerku su čuvale čak šest dadilja. Navodno je svaka od njih imala platu od 100.000 dolara godišnje.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS