calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz

“Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci

Objavio: RHT
01/09/2024 11:59 AM

“Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo”

Legendarni sarajevski bend “Bijelo dugme” održao je fantastičan koncert u Splitu.

"Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo": Foto: Nova.rs

“Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo”: Foto: Nova.rs

Poslije mnogobrojnih hitova ovog legendarnog jugoslovenskog sastava na red je došla “Jugoslavijo na noge” koju je izveo Alen Islamović, piše Jutarnji list.

“Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo”

Čim su zapevali, iz publike su se začuli zvižduci. Dok se jedan dio publike zabavljao, drugi je zviždao i negodovao. U jednom trenutku na ekranu iza članova benda pojavila se zastava bivše republike preko cijelog ekrana, što je mnoge dodatno naljutilo.

“Totalno neočekivano, ovi pjesmu nisu pjevali sto godina, čuje se iz publike”, prenosi Jutarnji.

“Izviždali Bijelo dugme u Splitu! Pjevali ‘Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo’, fanovi podijeljeni” – piše 24sata.hr.

“Jedna pjesma mnogima nije sjela: Izviždali Bijelo dugme u Splitu” – naslov je story.hr.

Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze.

Ovan

Posao: Pozitivna energija i dobro raspoloženje trebalo bi Ovnove ovog dana da podstakne da se bave nekom kreativnom aktivnosti.

IZVOR: SHUTTERSTOCK/MR.RAWIN TANPIN

Ljubav: Budite kreativni kada su u pitanju ljubavne aktivnosti, trebalo bi da vam se višestruko isplati. Ne prepuštajte ništa slučaju.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda ukoliko trenirate.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS