calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima!

“Bijelo dugme” priprema rođendansko slavlje u Domu mladih: Sprema se i slavljenička turneja za rijedak jubilej

Objavio: RHT
27/02/2024 7:40 PM

“Bijelo dugme” priprema rođendansko slavlje

Legendarna sarajevska grupa “Bijelo dugme” ove godine slavi 50. rođendan.

"Bijelo dugme" priprema rođendansko slavlje
“Bijelo dugme” priprema rođendansko slavlje / Foto: Facebook

Kako se može čuti u muzičkim krugovima, tim povodom Goran Bregović i društvo pripremaju savljeničku turneju.

Cijela priča trebala bi krenuti iz našeg glavnog grada 11. maja. 

Tog dana Goran Bregović i ostali članovi grupe u Domu mladih trebali bi upriličiti koncert za 500 prijatelja i zvanica. Dogovori su još u toku i očekuje se zvanična potvrda ove informacije.

Inače, “Bijelo dugme” i dalje puni dvorane širom svijeta. Nedavno, krajem januara, publici u Sidneju i Melburnu priredili su noć za pamćenje.

Legendarni bend uspješno je apsolvirao i australijsku turneji, a koncert u Melbrurnu, u sportskoj dvorani “Vestgejt”, Brega, Alen i Tifa posebno će pamtiti.

Foto: Instagrma printscreen

Atmosfera je bila usijana, a bend ove godine slavi 50 godina postojanja. Tim povodom na poklon je stigla slavljenička torta koja ih je dočekala u bekstejdžu.

Dvorana je bila rasprodata nekoliko nedjelja prije koncerta, tako da je oko 3.000 gledalaca na vrijeme obezbijedilo svoje karte kako bi uživali u spektaklu.

Podsjetimo, Goran Bregović je početkom godine stigao u Visoko, i to u društvu menadžera Faruka Drine i njegovih saradnika.

– Ove godine se obilježava pedeseti rođendan Bijelog dugmeta – pisalo je pored fotografije na kojoj su Brega, Drina i ekipa saradnika.

Već tada se počelo špekulisati o rođendanskoj turneji legendarne sarajevske grupe, ali se još niko nije oglasio o tome i potvrdio kakvi su planovi oko obilježevanja velikog jubileja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS