calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI SVE ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM, EVO ŠTA JE ODLUČILA! Nova promjena sve šokirala (FOTO) PORŠELINA OTKRIVA SVE ŠTO SE GURALO POD TEPIH? Ovo je ključ svih Majinih problema! Nezapamćeno divljanje u Ljubljani: Hrvatski navijači prekinuli meč i potukli se s policijom (VIDEO) “RIJALITI TJERA DA GLEDAMO SVIJET DRUGIM OČIMA” Sofija Gačić ekskluzivno za Hype televiziju o “Imanju”: TO ĆE BITI PRAVO OSVJEŽENJE! Zrinjski primio sedam golova u dvomeču s Vitorijom i oprostio se od Evrope SMRT U DOMU POZNATE VODITELJICE! Potpuno slomljena, oglasila se potresnim riječima: “Draga moja djevojčice, hvala ti za sve…” Jelena Krunić OTKRILA RIJALITI TAJNE: Filip me uredno MUVAO pred Aleksandrom Sandra Arika isprozivala fudbalere: Glume milionere, a niko 50 eura ne vadi iz džepa Pogledajte ove scene! Olujno nevrijeme pogodilo bh. grad: Jaku kišu pratio vjetar koji je nosio sve pred sobom ZADOBIO POVREDU VRATA I U LOŠEM JE PSIHIČKOM STANJU! Evo kako izgleda Uroš Stanić nakon što je prebijen! EKSKLUZIVNO! Hype uhvatio poznatog glumca u gaćama dok se trlja (FOTO) Ovo samo u Bosni ima: Golfom “dvojkom” uletio na teren, pa prekinuo utakmicu FATIMA NIJE ROMANTIČNA, ZATO TI JANO SJEDIŠ I UŽIVAŠ U OVIM SERIJAMA, A ONA TAMAN DA PORADI! Lidija Vukićević u sedmoj deceniji pršti koliko je fatalna: Niko nije ostao ravnodušan SVE OTKRIVAMO! Dejan Dragojević bez dlake na jeziku! DAVID JE KRIV ZA RASKID MAJE I STANISLAVA Slika KAO DOKAZ: Matora ima novu djevojku?

BiH dobija novih 11 kilometara autoputa

Objavio: RHT
29/08/2024 4:00 PM

BiH dobija novih 11 kilometara autoputa

Dostavljanjem potrebne dokumentacije stvoreni su uvjeti za otvaranje i puštanje u promet poddionice Počitelj – Zvirovići

Most Počitelj prošao testiranja - Avaz
JP Autoceste

Javno poduzeće Autoceste FBiH d.o.o. Mostar saopćilo je da im je dostavljena potrebna dokumentacija na izgradnji autoceste s pratećim objektima na Koridoru 5C dionica Mostar Jug – Južna granica, poddionica Počitelj – Zvirovići.

Dostavljanjem potrebne dokumentacije stvoreni su uvjeti za otvaranje i puštanje u promet poddionice Počitelj – Zvirovići.

BiH dobija novih 11 kilometara autoputa

Puštanjem u promet poddionice Počitelj – Zvirovići ukupne dužine 11 kilometara na Koridoru Vc, Bosna i Hercegovina će autocestom biti povezana s Republikom Hrvatskom preko graničnog prijelaza Bijača.

BONUS VIDEO:

avaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Demi Mur o surovosti Holivuda: “Ako ste majka, niste više seksi

Glumica Demi Mur (61) pojavila se na naslovnici septembarskog izdanja časopisa “Interview”, gdje je pričala o svojoj karijeri, ali i najnovijoj ulozi u filmu “The Substance”.

Slavna glumica je pozirala u crnoj odijevnoj kombinaciji koju potpisuje čuveni stilista i urednik navedenog magazina Mel Otenberg.

Demi je u intervjuu pričala o profesionalnoj karijeri glumice, ali i sopstvenom tijelu u bikiniju koje je izazvalo veliku pažnju javnosti.

– Radila sam na filmu Čarlijevi anđeli i puno se pričalo o poznatoj sceni u bikiniju. Sve je bilo jako naglašeno i dosta se razgovaralo o mom izgledu. Nisam imala osjećaj da ne pripadam. Bilo je to više kao – nemam 20 ili 30 godina. Ali još nisam bila ono što su oni smatrali ‘majkom’ – objasnila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS