calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!” Uputstvo podiglo buru na mrežama: “Plaža sa djecom” i “Plaža bez djece”

Biciklista iz Srpca poginuo prilikom pada u kanal

Objavio: RHT
13/08/2024 12:30 PM

Biciklista iz Srpca poginuo prilikom pada u kanal

Prevezen hitno u UKC u Banjoj Luci, gdje je jutros preminuo

Biciklista nastradao. Facebook

Muškarac D.K. (74) iz Srpca poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila kada je s biciklom sletio s puta i upao u kanal.

Nesreća se dogodila oko 18:40 sati u ulici Vase Pelagića u Srpcu.  D.K. je nakon pada glavom udario u tvrdu podlogu.

Biciklista iz Srpca poginuo prilikom pada u kanal

– Policijski službenici izvršili su uviđaj i tom prilikom je utvrđeno da je D.K. iz Srpca, upravljalo biciklom nepoznate marke, te sletilo s kolovoza. Biciklista je zadobio tjelesne povrede te je prevezen u Univerizitetsko klinički centar Republike Srpske, gdje je u jutarnjim satima preminuo, navode u PU Bosanska Gradiška.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Tri helikoptera gase požar u NP Sutjeska: “Ogromna ekološka šteta

“Akcenat je na dijelu gdje gori borova šuma. Veliki je dim, pokrio je cijelu dolinu i vrlo je teško za gašenje. Već su aktivna, od prije sat i nešto, dva helikoptera Helikopterskog servisa Republike Srpske. Dva helikoptera Oružanih snaga BiH”, naveo je Čančar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS