calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje!

BH. MANEKENKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Pratioce počastila provokativnom fotografijom

Objavio: RHT
08/05/2023 4:15 PM

Manekenka Ana Marija Jurišić je svojevremeno učestvovala na Izboru za Miss Bosne i Hercegovine, a nakon toga pojavila se u nekoliko muzičkih spotova među kojima i onaj za pjevačku zvijezdu Halida Bešlića.  Na društvenim mrežama je vrlo aktivna, pa tako ne čudi što je na Instagramu prati 47.000 ljudi koje nerijetko počasti setom provokativnih fotografija. 

instagram story

Nedavno je na svoj Instagram story postavila vrlo provokativnu fotografiju, te tako raspametila svoje pratioce. Ana Marija važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih manekenki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS