calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

BEZ BLAMA: Darko i Katarina objavili fotku na kojoj su nagi! (FOTO)

Objavio: RHT
27/02/2023 10:15 AM

Ko od majke rođeni

Foto: Screenshot Instagram

Folker Darko Lazić i njegova devojka Katarina Stojanović još jednom su privukli pažnju javnosti svojom zajedničkom fotografijom na Instagramu. Poznati par trenutno boravi u Splitu, a Katarina je na svom profilu podelila provokativnu fotografiju na kojoj se ona i Darko nalaze goli u krevetu.

Fotografija je brzo privukla pažnju njihovih pratilaca na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali. Dok su neki bili oduševljeni hrabrošću para da pokažu svoju ljubav u punom sjaju, drugi su osudili ovakvo ponašanje kao neukusno i neprimereno.

Ipak, Darko i Katarina nisu skrivali svoju ljubav u javnosti od samog početka veze, a često su na društvenim mrežama delili fotografije i snimke svojih zajedničkih trenutaka. Par je neretko bio na meti kritika zbog provokativnih sadržaja, ali su oboje ostali dosledni sebi i svojoj ljubavi.

Darko Lazić je nedavno izjavio da je Katarina žena njegovog života, te da mu je ona pružila mir i stabilnost koju je dugo tražio. Nakon turbulentnih perioda u njegovom životu, folker je pronašao svoju srodnu dušu u Katarini, a njihova ljubav očigledno ne poznaje granice.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS