calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti! Majmunske boginje bliže nego ikada: Evo šta trebate znati o ovom virusu UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NASILJA! Nakon žestokog sukoba, muškarac udario ženu u glavu usred autobusa u Beogradu! OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku Fatima sve radi sama, ruke joj drhte, a Elmedin i Jana gledaju filmove i uživaju u ljubavi! ANELI I BIVŠI RIJALITI UČESNIK NAPRAVILI HAOS! Nastala drama, sve snimili! REAGOVALO OBEZBJEĐENJE Trideseti Sarajevo Film Festival je počeo! Evo ko je sve od poznatih ličnosti prošetao crvenim tepihom, a on je dobio nagradu IAKO JE DRUGA NAJBOGATIJA OSOBA NA PLANETI: I Džef Bezos je plaćao kiriju “Krstim, vjenčam i opjevam, svi kukaju, a ja pjevam”: Upucan lažni sveštenik, posvađao se sa stricem Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva tokom trajanja SFF-a Fatima pobjegla! Elmedin i Jana je traže po livadama ne znaju šta će bez nje… MRAČNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Ša nije slutio, ne može da dođe sebi, mora da drži jezik za zubima

Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva tokom trajanja SFF-a

Objavio: RHT
16/08/2024 8:40 PM

Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva

Sarajevo je spremno za jubilarni 30. Sarajevo Film Festival, koji počinje u petak, 16. augusta. Tokom trajanja festivala, u glavnom gradu Bosne i Hercegovine biće uvedene određene promjene, uključujući besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje.

Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva/Foto: Hype

Ovu informaciju podijelio je ministar saobraćaja Adnan Šteta putem svog Facebook profila, poželjevši svima ugodnu vožnju i prijatan boravak u Sarajevu tokom festivalskih dana.

Foto: Hype

Također, Vlada Kantona Sarajevo donijela je odluku da produži radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 02:00 sata tokom festivala, kao i da odobri okupljanja na lokacijama gdje se javno prikazuju projekcije SFF-a.

Ove mjere važiće od 16. do 23. augusta 2024. godine.

Čitajte i Anabela prvi put javno podržala Marka Miljkovića: Gdje god ga baciš, on se snalazi

Izgleda da je odnos između Anabele Atijas Marka Miljkovića prošao kroz značajne promjene.

Nakon prvobitnih nesporazuma, Anabela je odlučila da oprosti i zaboravi sve što je bilo. Naročito nakon što je njena kćerka Luna sa njim dobila dvije kćerke.

Anabela prvi put javno podržala Miljkovića

Njena promjena stava pokazuje koliko su važne porodične veze. Kao i koliko je Anabela spremna da stavi prošlost iza sebe zarad mira i sreće u porodici. Međutim, sada se situacija dodatno zakomplikovala zbog optužnice protiv Marka.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS