calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO)

Bećirspahić: UBILI SU MI ŽENU I DIJETE; 14 mjeseci pokušavam da dokažem istinu

Objavio: RHT
04/06/2023 8:17 PM

Anel Bećirspahić, suprug Azre, porodilje koja je preminula u martu prošle godine u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, 14 mjeseci kasnije još uvijek traži objašnjenje za tragediju koja ga je zadesila.

U ekskluzivnom razgovoru za Hype BiH Bećirspahić je govorio o događajima u bolnici kobne noći, previdima ljekara, ali i pokušajima da se cijeli slučaj zataška.

Anel i Azra/Foto: Facebook

Kako kaže, bio je na granici da počini samoubistvo, ali je odlučio da se bori i na tom putu neće odustati.

Zašto njegovoj supruzi na vrijeme nije pružena adekvatna pomoć i kako je došlo do niza grešaka koje su odnijele dva života, nastoji dokazati pravnim putem.

– Ja sam tu da prezentiram jedan veliki dio istine. Šta se zapravo radilo tu noć, a šta nije – kaže između ostalog Bećirspahić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS