calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zmajevi u Budimpešti osvojili prvi bod pod Barbarezovim vodstvom (PREMIJERA) “OCU JE SJEKIROM ODRUBLJENA GLAVA! Majka nas je klela da ćemo se RASPASTI OD RAKA, na kraju je nju POJEO KANCER, umrla je SAMA!” Ovako danas izgleda žena koju je Sulejman OSTAVIO TRUDNU zbog Šeherezade: Uništio joj je život, ona iz osvete ABORTIRALA STANISLAV KROFAK POSLAO ŠA PORUKU IZ SPOLJNOG SVIJETA PREKO BEBICE!? Riješili da isprovociraju repera!? Ove riječi mu odzvanjaju u glavi! (FOTO) BORA PRIJE SMRTI ODUŠEVIO OVIM POSTUPKOM Javnost za ovo nije znala, to je bilo njegovo posljednje pojavljivanje! KAKAV BLAM! Milica Veselinović NIJE ZNALA da je SNIMLJENA pa pričala SVE O ODNOSU sa STEFANOM KARIĆEM! A onda spomenula i BEBU Reakcija princeze Šarlot na poljubac Vilijama i Kejt postala hit na Twitteru IZDATO HITNO UPOZORENJE MICROSOFTA! Ažurirajte Windows odmah! Stručnjaci objavili dokaz koncepta (PoC) za kritičan sigurnosni propust! Snimak ne laže! Muž Aleksandre Prijović ljubi Sandru Afriku OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Na mrežama njen ukus za enterijer porede sa Kim Kardašijan! Pjevačica pokazala svaki detalj! (FOTO) Šok u rijalitiju: Anđela Đuričić već izbačena SOFIJA I LUKA PRIREDILI SINU ROĐENDANSKU ŽURKU OD 10.000 EURA! Torta na šest spratova! Dekoracija očarala sve! LUKSUZ NA DEDINJU! (FOTO) Teška nesreća na M-4: Dijelovi auta rasuti po cesti, jedno vozilo završilo na krovu, obustavljen saobraćaj EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Pjevačica se oprostila od djevojčice potresnim riječima DA, TAČNO JE! Jovana Pajić konačno priznala sve o odnosu s Marijom Šerifović MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?! Ovaj učesnik više nije mogao da šuti, otkrio sve! Uskoro očekuju bebu?! Evo kako je saznao!

BEBICA NAPAO TEODORU! BLAM! Nevolje u raju, svi se samo smiju!

Objavio: RHT
10/09/2024 3:30 PM

Bebica napao Teodoru

Nenad Macanović Bebica je napravio ljubomornu scenu Teodori Delić! Nastala je opća pometnja u Bijeloj kući!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nije prošlo mnogo vremena od kako su ušli u rijaliti, a počele su prve svađe i razmirice!

Nenad Macanović Bebica spremao večeru u kuhinji, Teodora Delić je prošla pored njega u kratkoj spavaćici, što je bilo dovoljno da ga izbaci iz takta.

Bebica napao Teodoru

On je smatrao da je njena odjeća previše provokativna, kao i da ističe njeno bujno poprsje, te je odmah krenuo da se buni.

Macanović joj je, top prilikom, skrenuo pažnju na to, ali nju nije pretjerano potreslo to što se njemu ne dopada njeno izdanje.

– Ma… dobro. Idi najbolje gola – odbrusio je Bebica.

Podsjetimo, Nenad Macanović Bebica je nedavno istetovirao lik svoje partnerke Teodore Delić. Sada je i ona došla na red, te je istetovirala za njih veoma bitan datum. Teodora je na društvenim mrežama pokazala tetovažu na kojoj je ispisan datum prvi novembar.

Pročitajte i: HAOS U ŠIMANOVCIMA: Da li je rijaliti vrijedan života?

DANAS HAOS U ŠIMANOVCIMA

Tim povodom naš voditelj Sulejman Memo Haljevac se pita zašto šute Kulići?

– Da li je novac vrjedniji od života? I ponosa – istakao je Haljevac i dodao:

– Pogledajte sve u videu ispod.

https://youtube.com/watch?v=bwtWaxhz1wI%3Ffeature%3Doembed

HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA LJEKARSKI IZVJEŠTAJ IZ KBC ZEMUN! KLIK OVDJE ZA VIŠE DETALJA

A sada Hype ekskluzivno pokazuje i policijski izvještaj od te večeri sa izjavama Marije i Siniše Kulić:

– Dana 07.09.2024 godine oko 20:15 časova sa svojom suprugom Marijom i ćerkom Miljanom sam se dovezao do Šimanovaca do „PFI Studios”. Gde se održava rijaliti pod nazivom „Elita 8″, a u kom učestvuju moja supruga Marija i kćerka Miljana. – počinje Siniša svoju izjavu u policiji.

IZVADIO JE PIŠTOLJ I REPETIRAO U SINIŠU: “Sad ću da te UBIJEM, majku ti j*bem!” HYPE EKSKLUZIVNO u posedu POLICIJSKOG IZVEŠTAJA “Iz produkcije su se SMEJALI!”
Foto: Privatna arhiva

– Po dolasku do ulazne kapije, sačekao nas je radnik obezbjeđenja koji nam je rekao da se
smjestimo u apartman br. 6, te nam digao rampu kako bismo ušli u krug „PFI studios”.

– Nakon prolaska kroz tu rampu, posle nekih 20-30 metara, naišli smo na drugu rampu koju nam je isto neko podigao kako bismo prošli. Vozio sam polako kako bih  vidio gdje se nalazi apartman br. 6 u kojem treba da se smjeste Marija i Miljana.

– Dok sam vozio tom ulicom, bukvalno sam napravio krug i ponovo došao do druge rampe kroz koju sam prošao, te sam skrenuo na parking sa moje desne strane.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS