calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

BEBICA KRIJE OGROMNO BOGATSVO Posjeduje sedam stanova i firmu!? EVO ŠTA JE IZGUBIO ZBOG MILJANE!

Objavio: RHT
08/10/2023 10:00 AM

Nenad Macanović poznatiji kao Bebica prvi put je ušao u rijaliti kao dečko kontroverzne rijaliti učesnice Miljane Kulić, da bi sada u novoj sezoni Elite zakoračio u “Belu kuću” kao njen bivši partner i sada već ljuti neprijatelj, nakon što su stavili tačku na turbulentan odnos pun prozivki, optužbi i svađa.

Foto: Printscreen insatgram/Pinterest/Ilustracija Hypetv

Česta se nagađa kako su se oni zapravo upoznali i ko ih je spojio, te je Kulić jednom prilikom otkrila kako se to dogodilo.

Nenada je upoznala u cvjećari njegove sestre i mame. On do tada nije pratio i nije znao ko je ona, niti ju je gledao u rijalitijima. Mama i sestra su ga pozvali da dođe u cvjećaru kako bi upoznao Miljanu, koja je došla sa mamom Marijom kako bi kupila cvijeće. On je poslije toga ponudio Miljani da bude kod njega, što je ona i pristala, te je nekoliko dana spavala kod njega u stanu. Poslije toga se i rodila ljubav.

Foto: Printscreen instagram/Ilustracija Hype

S druge strane, Bebica je nekoliko navrata ispričao da radi u očevoj firmi, a njegova sestra je svojevremeno progovorila na temu da je njegovo bogatstvo ogromno.

– Što se tiče tatine firme, to je mala porodična firma sa par radnika, uključujući i tatu koji radi zajedno sa njima. Nenad je radio zajedno sa tatom, sve što je i on radio od papira, građevinskih radova i svega ostalog što se radi u firmi. On je iz firme otišao prije par godina, a 2020. zvanično kada je upao u dugove za koje nije želio da prizna. To što je Kulićima marioneta je njegov izbor, sam to želi da bude, on je takođe bio pozvan da dođe i da se vrati u firmu kod tate, ali nije želio – govorila je ona tada za “Pink”.

Svojevremeno se pisalo i da je ostao bez stana od 350.000 eura, “audija Q5” vrijednog 60.000 eura i direktorske fotelje, jer se zaljubio u Kulić, dok mu je porodica tada okrenula leđa.

Foto: Printscreen

Nenad je 1989. godište i ima navodno čak sedam stanova, razveden je i ima dvoje djece. Iza sebe već ima brak od godinu dana, međutim, njegova bivša žena ne voli da se eksponira, a špekulisalo se da ne želi da ima bilo kakav odnos s njim.

– Uprskos tome što su razvedeni, ovo što se dešava sa Nenadom za nju je velika sramota. Ne može da se opasulji šta sve on radi na televiziji i čvrsto je riješila da kada izađe iz rijalitija prekine svaki odnos s njim – svojevremeno je pričao za domaće medije izvor blizak njoj, dok je Bebica bio škrt kada se u rijalitiju povela tema o njoj:

– Žena mi je iz Beograda, bili smo u braku godinu dana, razveo sam se prije dve-tri godine – ispričao je svojevremeno Nenad.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS