calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju

BEBA PREMINULA OD TOPLOTNOG UDARA! Sa roditeljima bila u čamcu na +48 Celzijusa! OGLASILA SE NJENA MAJKA TANJA

Objavio: RHT
10/07/2024 12:15 PM

BEBA PREMINULA OD TOPLOTNOG UDARA

Četveromjesečna beba Tana Ra Vroblevski umrla je od toplotnog udara na jezeru u Arizoni dok je sa roditeljima bila u čamcu.

Foto: Shutterstock/tcsaba

BEBA PREMINULA OD TOPLOTNOG UDARA

Dok su bili u čamcu, bebi je iznenada pozlilo i ubrzo je izgubila svijest. Roditelji su sa čamcem odmah došli do obale i pozvali pomoć. Beba je odmah prevezena u bolnicu, gdje su ljekari bezuspješno pokušali da je reanimiraju.

“Mi smo uništeni, srce nam je slomljeno. Ne postoje riječi kojima mogu da opišem ono što osjećam”, rekla je uplakana bebina majka Tanja.

Ona je dodala da ne razumije zašto je morala da ih napusti tako brzo.

“Bila si savršena. Volimo te beskrajno, zauvijek ćeš biti naš anđeo”, dodala je majka.

Roditelji osim male Tane imaju još jednu kćerku, koja još uvijek ne može da shvati zašto njene sestre više nema.

“Svake večeri Tanine omiljene igračke stavlja u njena kolica. Srce mi se slomilo kada sam to vidjela”, dodala je Tanja.

Tijelo bebe poslano je na obdukciju, a ljekari kažu da je beba po dolasku u bolnicu imala simptome toplotnog udara.

Tog dana na jezeru u Arizoni izmjereno je 48 stepeni.

Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko

Pročitajte i: Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko.

U prvih šest mjeseci ove godine Institucija ombudsmana za zaštitu potrošača u Bosni i Hercegovini zaprimila je više 600 žalbi potrošača koje se uglavnom odnose na komunalne i telekomunikacijske usluge kao i usluge robe široke potrošnje.

Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge/Foto: platforma X

Na ova tri sektora otpada 90 posto žalbi u podjednakim omjerima, ocijenio je u razgovoru za Fenu ombudsman za zaštitu potrošača u BiH Saša Marić, dodavši da se preostalih 10 posto žalbi odnosi na turistički sektor (uglavnom avio karte ili hotelske aranžmane), finansijski sektor (banke).

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Telegraf/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS