calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

BAZEN I ĐAKUZI NA KROVU, TERETANA, SPA-CENTAR, VINSKI PODRUM: Ovo je vila Harisa Džinovića od 2 MILIONA €

Objavio: RHT
30/10/2023 7:00 PM

Pjevač Haris Džinović se 2021. godine sa porodicom uselio u svoju vili na Senjaku koju je gradio od 2017. godine i vila ima više od 930 kvadrata.

U ovaj projekat pjevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona eura.

– Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promijene tokom gradnje, ne razumijem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih – ispričao je Haris jednom prilikom.

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve posjeduje.

Kako su mediji pisali, Haris i Melina na krovu svoje milionske vile imaju i bazen, zatim vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva svijeta. U posebnom djelu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pjevač ovakvog glasa je muzički studio.

Haris navodno nije želeo da propusti priliku, kada već gradi vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrstan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

– Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo dio onoga što čini ovaj dom, koji je Haris poslije dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar – rekao je jednom prilikom izvor, a prema objava njegove kćerke Đine, može se primjetiti i da su kristalni lusteri svuda po kući.

Kako su mediji prenijeli, vila čak poseduje i džakuzi na terasi za koji su potrošili 7.000 eura, a nema sumnje da je preko ljeta to omiljeno mjesto za opuštanje.

(Espreso)
BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS