calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević sve oduševio! Emisija o kojoj se priča, evo šta su stručnjaci otkrili! NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio!

BARAJEVO: U Vraniću zaplenjeno sto kilograma marihuane, uhapšene tri osobe!

Objavio: RHT
15/02/2023 2:57 PM

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, PS Barajevo, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, otkrili su u mestu Vranić laboratoriju za proizvodnju marihuane i zaplenili oko sto kilograma ove opojne droge u sirovom i osušenom stanju i tom prilikom uhapsili tri osobe, saopštio je MUP.

Youtube printscreen

Youtube printscreen

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila G. Z. (1981), R. G. (1956) i B. K. (1982), koji su zatečeni u kući u kojoj se nalazila laboratorija za uzgoj marihuane, javlja srpska novinska agencija SIA.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS