calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO)

BANKROTIRALI: Vukao se po hotelima, ostao bez porodice i posla, a ona je izbačena iz Granda i ostala bez dečka zbog rijalitija!

Objavio: RHT
15/01/2023 9:45 PM

Mnoge poznate ličnosti napravile su pogrešne poteze tokom karijere i ostajali su bez prebijene pare.

Foto: Printscreen/Ilustracija HYPETV

Pevačica Milena Ćeranić imala je hit pre trinaest godina, kada je izašla numera “Dvadesete gazim”, a nakon istog usledio je niz problema u njenom životu. Manje zapažene numere, buran raskid sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali i finansijski problemi, samo su neke od stvari koje su je zadesile. Kada je izbačena iz Granda, bankrotirala je.

Foto: Instagram/Printscreen

Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kako je imati pa nemati. Potpuno je navodno bankrotirao kada se rastao od svoje supruge Vesne s kojom se kasnije pomirio. Tada je jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan.

FOTO: printscreen/youtube

Pevač Bane Bojanić, sin poznatog folkera, Miloša Bojanića, ostao je bez para u Americi i vratio se u Srbiju. Pevač je pre nekoliko godina, nakon hita “Pola vino, pola voda” otišao u Ameriku, gde je započeo vlastiti biznis i krenuo sa menadžerskim i špediterskim poslovima. Ali, prema izvorima, Bane se uvalio u ogromne dugove i morao je da proda sve što je stekao.

Foto: Printscreen Instagram

Dok njegova bivša žena Anabela Atijas živi na visokoj nozi, Gagi je bio u velikoj finansijskoj krizi, pa je čak prodavao stvari iz kuće.

Foto: Instagram/Printscreen

“U krizi sam. Pozajmio sam 15.000 evra da uradim album i svestan sam da je svaki početak težak”, rekao je jednom prilikom Gagi.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS