calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo

“Banjalučko ljeto” donosi mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije

Objavio: RHT
25/07/2024 11:59 AM

“Banjalučko ljeto”

Tradicionalna manifestacija “Banjalučko proljeće” koje iz godine u godinu obara sve rekorde posjećenosti i ove godine ostvarilo je sjajne rezultate, a nakon ove manifestacije stiglo nam je i “Banjalučko ljeto”.

Foto: Nezavisne

“Banjalučko ljeto”

Naime, “Banjalučko ljeto” počelo je tradicionalnom manifestacijom “Ljeto na Vrbasu”. Tačnije popularnim skokovima sa Gradskog mosta, nakon čega je upriličeno i “Kino na otvorenom”. Kao i “Ples pod zvijezdama”, te trke dajak čamaca. Bogat program u okviru ove manifestacije biće nastavljen i narednih dana.

“Kada je riječ konkretno o “Banjalučkom ljetu” ono i ove godine donosi mnoštvo kulturnih, sportskih i turističkih manifestacia. Kako za naše najmlađe sugrađane, tako i za sugrađane treće životne dobi. Brojne aktivnosti biće organizovane i u Domu omladine na krovu i to u okviru “Vrh scene”. Mnošto različitih aktivnosti biće organizovano na uređenim plažama i štelištima uz rijeku Vrbas. Ujedno u sklopu ove manifestacije biće ozvaničen i završetak velikih projekata poput rekonstrukcije kuće Milanovića, vidikovca na Banj brdu, dok će ovogodišnje “Banjalučko ljeto” biti završeno manifestacijama “Kočićev zbor” i “Veliki početak” – kazala je savjetnica gradonačelnika Banjaluke Milada Šukalo.

Dodatno, tu je svakako i niz drugih manifestacija koje Banjaluka organizuje ali i podržava poput koncerata koji se održavaju na Kastelu u okviru više festivala, te je zasigurno da u našem gradu ni u ljetnim mjesecima zabave neće nedostajati, poručuju iz Gradske uprave Banjaluka.

Hrabri Borac pružio dobar otpor PAOK-u

Pročitajte i: Hrabri Borac pružio dobar otpor PAOK-u: Imaju aktivan rezultat pred revanš.


Prvak Bosne i Hercegovine Borac
 izvukao je aktivan rezultat nakon prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka. Oni su na teškom gostovanju u Solunu protiv PAOK-a poraženi rezultatom 3:2.

Hrabri Borac pružio dobar otpor PAOK-u/Foto: UEFA

Ekipa PAOK-a je od početka bila ofanzivnija i stižu do prednosti u 17. minuti preko Kulerakisa. No, nisu se izabranici Mladena Žižovića, koji je ovaj meč pratio s tribina zbog crvenog kartona, predavali i već pet minuta kasnije stižu do poravnanja.

Bila je to poprilično bizarna situacija, jer je golman PAOK-a već imao loptu u svojim rukama, no Kulerakis se sudara s njim i loptu rukom izbija iz ruku golmana.

Reagovao je tada VAR…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Nezavisne/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS