calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO

Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke

Objavio: RHT
29/07/2024 4:40 PM

Pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor M.L. osumnjičenom za obljubu sa djetetom mlađim od 15 godina.

Pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke / Foto: MUP RS - Facebook

Pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke / Foto: MUP RS – Facebook

Pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke

Kako saznaje ATV radi se o ocu, koji je osumnjičen za zlostavljanje svoje kćerke.

-Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banja Luci 26. jula odredio je pritvor prema M.L. zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom mlađim od 15 godina, te krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopštio je Okružni sud u Banja Luci.

Dodaju da je pritvor određen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičeni ometati krivični postupak skrivanjem dokaza ili uticajem na svjedoke, te zbog težine krivičnog djela i uznemirenja javnosti.

Radi zaštite djeteta, ali i same istrage u policiji i tužilaštvu više informacija o ovom slučaju neće saopštavati.

Poznat identitet mladića čije je tijelo izvučeno iz Bilećkog jezera


Pročitajte i: U Bilećkom jezeru pronađeno je tijelo Predraga Gaćinovića (26) iz Bileće, koji je nestao juče.

Kako ATV nezvanično saznaje, tijelo su jutros locirali i pronašli pripadnici Civilne zaštite opštine Bileća.

Više saznajte OVDJE.

Utapanju mladića na Manjači

Pročitajte i: Policija se oglasila o utapanju na Manjači.

Pripadnici ronilačkog tima, Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pronašli su tijelo mladića M.B. On se juče utopio u jezeru na Manjači.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka juče u 16,23 časova, M.M. iz Banjaluke prijavio je da je nestao njegov sugrađanin M.B. u jezeru na Manjači.

Više saznajte OVDJE.

Nestala djevojčica (12) u Hrvatskoj: MUP raspisao potragu

Pročitajte i: Nestala djevojčica (12) u Hrvatskoj: MUP raspisao potragu.

Foto: MUP HR

U mjestu Godinjak kod Nove Gradiške u nedjelju je nestala 12-godišnja djevojčica Amela Jelenić, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske.

Građani su pozvani da, ako raspolažu bilo kakvom informacijom o ovom djetetu, kontaktiraju najbližu policijsku stanicu.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(ATV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS