calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Banjalučanin oštetio radnike za 135.990 KM: Potrošio novac koji su uplaćivali u Fonda solidarnosti

Objavio: RHT
27/06/2024 2:58 PM

Banjalučanin oštetio radnike

Ž.U. iz Banjaluke osumnjičen je da radnike uskratio za doprinose i primanja, te nanamjenski potrošilo novac koji su radnici uplaćivali u Fond solidarnosti Republike Srpske. Oštetio ih je za oko 135.990 KM.

Banjalučanin oštetio radnike / Foto: MUP RS

Banjalučanin oštetio radnike / Foto: MUP RS

Banjalučanin oštetio radnike

On je inače odgovorno lice akcionarskog društva u Banjaluci. Protiv njega su danas službenici Policijske uprave Banjaluke podnijeli Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj zbog osnova sumnje da je počinio dva krivična djela. Zloupotreba službenog položaja i povreda osnovnih prava radnika.

“Ž.U. se sumnjiči da je navedena krivična djela počinilo u vremenskom periodu od 19. 02. 2015. do 18.05.2022. godine. Na način da je kao odgovorno lice akcionarskog društva u Banjaluci, neizvršenjem svoje službene dužnosti radnike društva uskratilo za doprinose i primanja, te nanamjenski potrošilo novac. Koji su radnici uplaćivali u Fond solidarnosti Republike Srpske, čime je pričinilo materijalnu štetu radnicima akcionarkog društva u iznosu od oko 135.990 KM”, navode iz PU Banjaluka.

UHAPŠENA NINA KOVAČEVIĆ

Pročitajte i: UHAPŠENA NINA KOVAČEVIĆ: Evo novih detalja o producentkinji TV Pink, poznato kada će biti saslušana.


U stravičnoj nesreći
 
koja se dogodila sinoć u Beogradu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su Ninu Kovačević (44).

Foto: Prinscreen/instagram/moj_beo_grad

-Ona je sinoć oko 23.10 sati automobilom marke “škoda skala”, na obilježenom pješačkom prijelazu u Ulici Vojvode Stepe, naletila na petnaestogodišnju djevojčicu koja je s teškim tjelesnim povredama prevezena u Vojnomedicinsku akademiju. Zadržana je na liječenju, saopštio je danas MUP Republike Srbije.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Nezavisne/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS