calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DOK NJEGA LJUDI GIFTAJU NA TIKTOKU, JA KUPUJEM STANOVE” Maja Marinković žestoko udarila na Filipa Cara! Džeko vratio Fenerbahče u život, “Dijamant” dao prvi zvanični gol u sezoni “JOŠ UVIJEK MORAJU DA GLUME!” Ovo su novi HEJTOVI o Aniti i Anđelu: “Kad njih vidim…” KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM OBJAVILI NOVE VIJESTI! Princezi od Velsa hitno potrebna ispomoć! Hrabroj misici aplaudira cijeli svijet: Muškarac koji me je zlostavljao sjedi u publici Spartak predstavio Sarajevo: Bogata historija i nacionalni ponos, jedan igrač posebno opasan NE PROLAZI TUGA ZA BRATOM! Evo šta je Janjuš sada URADIO, a onda je sve iznenadio (FOTO) Hari Varešanović pred spektakl ispod Starog mosta: Ima jedna tajna koju mnogi ne znaju… RAZVODI U ZAPADNOJ HERCEGOVINI Ljubuški prednjači sa više od 50 posto od ukupnog broja razvoda, najmanje u Posušju “Bio sam ZATROVAN SVOJIM ŽIVOTOM I TIM ODNOSOM! Hvala Bogu što sa njom NEMAM DJECU!” Koliko se Dejan Dragojević KAJE zbog LOŠIH ODNOSA SA PORODICOM i svega sa DALILOM (VIDEO) CAR NE MOŽE DA IZDRŽAVA DIJETE?! Nema posao, samo se kocka?! Jana Memi sasula sve u lice: Kosu ću ti iščupat! Ti nas zavađaš! David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAHI! Ovo su pravila u seksu koja se apsolutno moraju poštovati MUP RS-a uvodi novu praksu za saobraćajne kazne Bosanac kupio kuću u Njemačkoj za 3.500 eura i u njoj našao blago! (VIDEO)

BALI BEG RAZOČARAO! Fotografije u kupaćem kostimu razočarale žene širom svijeta! Poslije ženidbe se totalno zapustio?!

Objavio: RHT
23/07/2024 4:15 PM

BALI BEG RAZOČARAO!

Poznati turski glumac Burak Ozdživit je miljenik žena, a njegove obožavateljke je ovog puta razočarao. I to svojim izgledom!

foto: Profimedia

BALI BEG RAZOČARAO!

Naime miljenik žena poznatiji kao Bali-beg nedavno je na Instagramu objavio fotografije sa plaže, na kojima se vidi da se potpuno promijenio. Da je opustio stomak, nabacio kilograme, što su mnogi prokomentarisali da se opustio.

Izgleda da kada se oženio svojom koleginicom Fahrijom Evćen, sa kojom trenutno uživa na ljetovanju da mu izgled više nije u prvom planu.

Zgodan markantan glumac koji ima 39 godina u posljednje vrijeme ne izgleda kao u danima najveće slave. Kada je igrao Bali – bega u čuvenoj seriji “Sulejman Veličanstveni”. Sada kada se skinuo na plaži, mnogi su primijetili njegovu drastičnu fizičku promjenu. Fotografisan je kako sa suprugom uživa na plaži, kupaju se i sunčaju, a ono što je razočaralo žene koje su ga smatrale najzgodnijim na svijetu, jeste činjenica da je popularni turski glumac nabacio dosta kilograma i dobio „pivski stomačić“.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”NOVI NAPAD U HRVATSKOJ! Muškarac sjekirom nasrnuo na policajce, pa preminuo nakon što su ga savladali

“Na mjesto događaja je upućeno šest policijskih službenika koji su intervenisali prema muškarcu koji se oglušio na usmeno izdane zapovijesti i prijetio je policijskim službenicima nožem i sjekirom. Kako bi savladali muškarca, policijski službenici primijenili su fizičku snagu i sprej i stavili mu sredstva za vezivanje. Prilikom savladavanja otpora koji je muškarac pružao, povrijeđena su dva policijska službenika i jedna policijska službenica“, navodi se u saopštenju, prenosi Dnevnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS