calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA Mjesecima krila trudnoću: “Samo plačem” Novak saznao rivale na Olimpijskim igrama: Moguć duel Đokovića i Nadala u drugom kolu! PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA (FOTO) Pedofil iz Kotor Varoši dobio samo dvije godine zatvora: Pokušao obljubiti djevojčicu (12) Oglasio se Lepi Mića: Asminu poručio ovo “TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LIJEPE VIJESTI! Evo kada i gdje će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana: Bena Afleka nema U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma ŠOK POTEZ ANĐELE VEŠTICE! Kupila tonu hrane koju nije mogla da spakuje u auto! Prolaznici se krstili od prizora (FOTO) “Banjalučko ljeto” donosi mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije Filip Car odmjerava snagu na VAŠARSKOJ “KRUŠKI”! ŠALJE PORUKU Kristijanu kako će proći i ON!? Haos se nastavlja STANISLAVU SE SVIĐA ALEKS: Procurile kompromitujuće informacije Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona! KOŠEVSKA FUDBALSKA GROZNICA Iz FK Sarajevo otkrili koliko je ulaznica “planulo” za večerašnju utakmicu protiv Spartaka

Bali beg ne liči na sebe! Žene su ludjele za ovim glumcem, a sada se svi pitaju šta mu se desilo

Objavio: RHT
24/07/2024 11:00 PM

Bali beg neprepoznatljiv!

Burak Ozdživit je godinama frajer broj jedan, te nije ni malo strano da su mnoge pripadnice ljepšeg pola tiho uzdisale za ovim ljepotanom.

Bali beg neprepoznatljiv!/Foto: Platforma X

Ipak, njegove najnovije fotografije pokazuju da se on previše “opustio” i nabacio koji kilogram viška.

Posljednjih godina turski glumci su postali izuzetno popularni u Srbiji zahvaljujući serijama koje su osvojile srca domaćih gledalaca. Međutim, nijedan turski umjetnik nije izazvao toliku pažnju i strast kod dama kao što je to učinio Burak Ozdživit (39).

Ovaj prepoznatljivi glumac, poznat po ulozi Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”, nije stekao obožavatelje samo zbog svog glumačkog talenta, već i zbog izuzetnog fizičkog izgleda koji je bio na vrhuncu u to vrijeme.

Oženjen poznatom glumicom

U privatnom životu, Burak Ozdživit je sretno oženjen glumicom Fahrije Evćen. Nedavno su ih paparaci zabilježili kako uživaju u sunčanom danu na plaži. Međutim, ono što će mnoge obožavateljke možda rastužiti jeste što je Burak u posljednje vrijeme stekao nekoliko kilograma viška. Sada sa ponosom pokazuje svoj “pivski stomak” na plažama i bazenima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit fan page (@evcenist42)

Da li je ovo rezultat opuštenijeg načina života, nedostatka motivacije da održi svoju prethodnu fizičku formu, ili jednostavno promjene u prioritetima, ostaje nejasno. Činjenica je da na najnovijim fotografijama izgleda opušteno i zadovoljeno u društvu svoje supruge.

Ipak njegovi fanovi mu to ne opraštaju.

  • Šta se dogodilo sa Bali-begom? – glasio je jedan komentar.
  • Treba mu teretana “punom parom” – dodao je drugi.
  • Pitam se da li je gospodin ovde rodio decu – bili su samo neki od komentara.

Burak je na početku karijere zaista bio prepoznatljiv po svom “savršenom” fizičkom izgledu, te su mnogi komentarisali kada je stupio u vezu sa Fehrije, da mu nije ni do kolena.

Burak i Fahrije, koji su se upoznali 2013. godine tokom snimanja serije “Ljubavni dnevnik”, vjenčali su se 2017. godine u romantičnoj ceremoniji koja je okupila brojne poznate turske ličnosti. Par ima dva sina, Karana i Karema.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/espreso.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS