calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!”

Bakingemska palača: Princeza primljena u bolnicu

Objavio: RHT
24/06/2024 3:45 PM

Princeza primljena u bolnicu

Foto: Hr.puntomarinero.com

Princeza primljena u bolnicu

Britanska princeza Ana zadobila je “manje povrede i potres mozga” nakon incidenta na imanju u parku Getkomb sinoć i trenutno se nalazi u bolnici, saopćeno je iz Bakingemske palače.

– Princeza Ana je zadobila lakše povrede i potres mozga nakon incidenta na imanju Getkomb park sinoć. Njeno Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici Sautmid u Bristolu, što je mjera predostrožnosti zbog posmatranja i očekuje se da će se potpuno i brzo oporaviti – naveli su iz palače.

U saopćenju se ističe da je kralj Čarls obaviješten o povredama svoje sestre, piše “Sky news”.

– Cijela kraljevska porodica je uz princezu i nadaju se njenom skorijem oporavku – zaključili su iz Bakingemske palače.

– Njeno Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici Sautmid u Bristolu, kao mjera predostrožnosti zbog posmatranja i očekuje se da će se potpuno i brzo oporaviti. Kralj je pomno obaviješten i pridružuje se cijeloj kraljevskoj porodici u slanju svoje najdraže ljubavi i dobre želje princezi za brz oporavak – dodaje se.

Princeza Ana (73) je mlađa sestra kralja Čarlsa III.

Britanci izdali dramatično upozorenje

Pročitajte i: Britanci izdali dramatično upozorenje: Bliži se kraj ljetovanja na Mediteranu! HRVATSKA SE TAKOĐE TREBA ZABRINUTI.

Britanski “The Telegraph” upozorio je na to da svi znakovi upućuju da će do kraja ovoga stoljeća popularnost Mediterana kao odredišta za ljetni odmor drastično pasti. I to zbog nesnosnih vrućina. Navode da će u avgustu pomenuti dio Evrope biti kao Dubai.

Foto: baskavoda.hr

Negativni trendovi već su vidljivi. Grčka je, primjerice, u posljednje dvije sedmice zabilježila najraniji toplinski val, u dijelovima Katalonije tokom Uskrsa na snazi je bila redukcija vode zbog rekordne suše, a na Siciliji, gdje je 2021. godine živa u termometru dosegla rekordnih 48,8 stupnjeva Celzijevih, ovih dana pojedini B&B (bed and breakfast) objekti morali su odbijati goste zbog nestašice vode.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Sky news/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS