calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) “P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!” Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada

Bačena bomba u sarajevskom Starom Gradu: Oglasili se iz MUP-a KS

Objavio: RHT
27/03/2024 11:59 AM

Bačena bomba u Starom Gradu

U utorak, tri sata iza ponoći, bačena je bomba u ulici Kreštalica u Sarajevu, u općini Stari Grad.

Bačena bomba u Starom Gradu / Foto: MUP KS - ilustracija

Bačena bomba u Starom Gradu / Foto: MUP KS – ilustracija

Bačena bomba u Starom Gradu

Kako navode iz MUP-a Kantona Sarajevo, nije bilo povrijeđenih osoba, a na okolnim stambenim objektima je došlo do oštećenja.

“Dana 26. marta 2024. godine u 02:50 sati, obaviještena je PU Stari Grad da je u ulici Kreštalica, općina Stari Grad, došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave od strane NN lica. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba, dok je došlo do oštećenja na stambenim objektima u neposrednoj blizini”, navode iz MUP-a KS.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo koji je događaj okvalifikovao kao krivično djelo “Izazivanje opće opasnosti”.

Uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Zapaljen automobil

Također, u ranim jutarnjim satima u utorak je došlo do požara na automobilu poznatog sarajevskog repera Amara Hodžića, odnosno Bube Corellija.

Automobil je zapaljen u ulici Kolodvorska oko 2:55 sati. Kako je potvrđeno iz MUP-a KS, Buba Corelli je na nadležnoj policijskoj upravi prijavio da je došlo do oštećenja na njegovom automobilu. Vatra je oštetila lijevi retrovizor i lijeva vrata automobila, a o svemu je obaviješteno Kantonalno tužilaštvo KS.

U Sarajevu je sinoć došlo i do saobraćajne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo.

Kako je potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, nije bilo povrijeđenih osoba.

Vozač Peugeota je izgubio kontrolu nad vozilom te doživio nesreću usljed koje je na automobilu načinjena materijalna šteta.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS