calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO) Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca Kako Lagerfeldova mačka troši naslijeđene milione: Šapet uživa “za sve pare” Ovo su najgori muževi horoskopa: Jedan je švaler, a drugi ljenština ŠOK! Aleks Nikolić dobija krivičnu prijavu! Maja oštro: “Izigrava žrtvu preko mojih leđa” Novi smrtni slučaj u BiH: Osamnaestogodišnjak iz Zenice preminuo od morbila LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO)

Baba Vanga je dala dosta strašno predviđanje za 2025. godinu

Objavio: RHT
19/07/2024 2:40 PM

Baba Vanga je dala dosta strašno predviđanje

Ukoliko svjetska situacija već nije dovoljno zastrašujuća, legendarna mističarka Baba Vanga mogla bi dodatno potaknuti strah.

Foto: printscreen

Slijepa Bugarka

Ova slijepa bugarska proročica, čije je pravo ime Vangeliya Pandeva Gushterova, pripisuje se predviđanju nekih od najvećih događaja u povijesti. Uključujući černobilsku katastrofu, napade 11. septembra, pandemiju COVID-19 i smrt princeze Diane.

Iako je preminula prije gotovo 30 godina, mnogi i dalje s velikom predanošću prate njena proročanstva. Njeni vjerni sljedbenici tvrde da su se mnoga njena predviđanja ostvarila dugo nakon njezine smrti. A još ih je mnogo za ispuniti – pod uvjetom da Zemlja preživi dovoljno dugo da ih svjedoči.

Prema Baba Vangi, konačni pad čovječanstva i početak naše propasti započet će 2025. godine. Iako se sam kraj svijeta neće dogoditi iduće godine, taj će datum označiti početak događaja koji će kulminirati našom propasti. Drugim riječima, 2025. godina bit će početak kraja.

Što je sve prorekla

Mediji su objavili vremensku crtu navodno postavljenu od strane ove ikonične mističarke:

2025 – Rat u Europi: Neodređeni sukob u Europi, koji će desetkovati populaciju kontinenta, bit će događaj koji će započeti pad čovječanstva.

2028 – Istraživanje Venere: U očajničkoj potrazi za novim energetskim izvorima, poslat ćemo misiju na Veneru, planet koji je poznat po svojim nepodnošljivim uvjetima.

2033 – Otapanje ledenih: kapa Baba Vanga je predvidjela da će razorni učinci klimatskih promjena dovesti do otapanja polarnih ledenih kapa, uzrokujući drastičan porast globalne razine mora.

2076 – Povratak komunizma: Svijet će doživjeti povratak komunizma, ne samo u bivše sovjetske države, već će se proširiti na cijeli svijet.

2130 – Kontakt s vanzemaljcima: Čovječanstvo će navodno uspostaviti kontakt s vanzemaljcima za nešto više od jednog stoljeća.

Kraj svega

2170 – Globalna suša: Klimatske promjene će nastaviti razarati planet, a u ovom će trenutku svijet zahvatiti suša.

3005 – Rat na Marsu: Bez obzira hoće li ga započeti vanzemaljci ili ljudi koji su kolonizirali Crveni planet, rat će izbiti između Zemlje i civilizacije na Marsu.

3797 – Kraj svijeta (otprilike): Zemlja više neće biti sposobna podržavati život, što će natjerati ljude da napuste našu voljenu planetu i nasele se u druge, neodređene dijelove svemira.

5079 – Kraj svega: Ovo je navodno godina konačnog kraja. Što će točno podrazumijevati, ostaje nepoznato. Svijet već više od hiljadu godina neće biti nastanjiv, pa se pretpostavlja da će to označiti kraj svemira ili samo kraj borbe ljudske rase.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS