calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze” Zauvijek nas je napustila poznata glumica: Kolege širom svijeta se emotivnim porukama opraštaju od nje PRVO OGLAŠAVANJE ACE LUKASA NAKON HOSPITALIZACIJE! Obratio se publici SAOPŠTENJEM: “Dragi moji…” Barbara Bobak “pukla” u Tuzli na Jezeru Modrac! Jedva prodala 100 ulaznica! (VIDEO) Ibrahimović upitan o jezicima koje govori: Krenulo je dobro, a onda gaf TEODORA I BEBICA NE PRESTAJU DA IZNENAĐUJU! Spakovali kofere, pa otišli na ovu destinaciju, ljubav cvjeta! (FOTO) NE ŽELIM NENADU DA RODIM DIJETE! Miona Jovanović brutalna, obrnula ploču, pa spomenula porodicu, ništa više neće biti isto GEORGIJEV KASNIO DVA SATA, JEDVA SE POPEO NA BINU! Skandalozno ponašanje pjevača razbjesnilo publiku, a tu nije kraj!

ASTROLOZI OTKRIVAJU: Ova tri znaka sledeće nedelje očekuje finansijski priliv!

Objavio: RHT
14/10/2022 8:45 PM

Sledeća nedelja nosi sa sobom mnogo izazova i promena, ali ova tri znaka mogu imati sreće sa novcem od 17. do 24.oktobra.

Foto: Pixabay

Osobe koje su rođene u sledećim znakovim uvećaće svoje bogatstvo, mogu dobiti unapređenje na poslu ili započete projekte.

Ovan – Vreme je za akciju i inicijativu, stvari se lako mogu promeniti nabolje. Naročita sreća očekuju Ovnove koji se usude da započnu novi posao ili čak krenu u potragu za novim poslom. Svaka promena otvoriće im nova vrata i šansu za uspeh. Ne treba da se plaše da izađu iz zone komfora.

Lav – Mnogi Lavovi biće tokom ovih dana skloni riziku i promenama, ali oni koji se usude da menjaju stvari, zaista mogu da naiđu na uspeh. Iako vam u početku neće biti jasno da li ste doneli pravu odluku, na kraju ćete shvatiti da ste na dobrom putu. Dobićete velike šanse za neočekivani uspeh na poslu i unapređenje.

Strelac – Da biste uspeli u toku sledeće nedelje, Strelčevi treba da se fokusiraju na nove projekte, ideje i poslove. Ovo je povoljan period za ulaganje novca u umetnost i nekretnine. Sve što započnete,  može stvoriti dobru energiju i dati vam dodatni vetar u leđa da ostvarite stvari koje srte želeli na polju karijere. Novac stiže u ruke hrabrih!

BONUS VIDEO:

Tagovi:

  • horoskop
  • novac
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS