calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

PRVA ŠOK REAKCIJA ASMINA Durdžića NAKON VIJESTI DA JE ANELI TRUDNA! Izustio samo ovo!

Objavio: RHT
04/06/2024 9:15 AM

Asminova reakcija na Anelinu trudnoću!

Vijest da je test za trudnoću pozitivan izazvao je veliku buru! Naime, sinoć je Aneli Ahmić uradila test za trudnoću koji je pokazao da je trudna, budući da je učesnica imala nezaštićene odnose sa Janjušem.

Foto:Hypetv/ATA images Asmin Durdžić, Aneli Ahmić
Foto:Hypetv/ATA Images/Ilustracija

Aneli i Janjuš nisu mogli da povjeruju da na testu stoje dvije crte, a o njihovoj reakciji će se dugo pričati. Međutim, ono što su svi željno čekali, jeste reakcija njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića, koji je itekako aktivan tokom njenog učešća u rijalitiju. On je kratko prokomentarisao:

Asminova reakcija na Anelinu trudnoću

– Pa super, ja im želim sve najbolje! Da budu živi i srećni – rekao je Durdžić.

– Iskren da budem, ja sam i sam ispao loš, pošto su me one na to tjerale. Nijedan muškarac ne treba da vrijeđa djevojku sa kojom je u vezi, sa kojom ima odnose. Ne podržavam to. Ja sam bio prinuđen da vrijeđam, ali ne podržavam to – naveo je on, pa otkrio da li misli da Aneli treba da rodi dijete:

– Želim im svu sreću, treba da rodi to dijete! – rekao je Alibaba ne želeći dalje da komentariše. A njegovu reakciju su svi iskomentarisali na društvenim mrežama, da je bio poprilično hladan i nezainteresovan.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS