calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje!

ASMINOV OTAC JE KOCKAO, PIO I TUKAO ŽENU! Sita Ahmić iznijela šok detalje o Anelinom bivšem, progovorila o SKANDALU

Objavio: RHT
22/02/2024 12:00 AM

Asminov otac je kockao, pio i tukao ženu

Sita Ahmić, sestra aktuelne učesnice Aneli, nastavlja rat sa njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem.

Cijeli Balkan gori nakon što je Hype ekskluzivno objavio intiman snimak Asmina.

On se ubrzo oglasio za nas i tvrdio da se Sita nalazi na istom. Tvri da je imala odnose sa njim u hotelskoj sobi i da je oduvijek zaljubljena u njega.

lečili su te
ASMINOV OTAC JE KOCKAO, PIO I TUKAO ŽENU

Odmah po objavljivanju ovog snimka, javnost je uzburkana. Protagoniste ove priče stavlja pod reflektore medijske pažnje. Sita Ahmić se sada oglasila putem video lajva na svom Instagram nalogu. Progovorila o temi o kojoj bruje svi.

Ahmićeva je istakla da su Asminu i njegovom ocu sve žene ku**e. Dalje je tvrdila da je Asminov otac bio u kandžama alkohola, kockao i tukao svoju ženu.

Sita nije štedila bivšeg zeta, već je osula drvlje i kamenje po njemu.

Ahmićeva je pomenula i poklon koji je Nora dobila od oca, ali kako ona tvrdi smatra da ga on nije kupio.

-Nije imao novac da kupi maloj (kćerki) poklon kako treba, pa je mog rođaka nazvao, koji je pokušao da sakrije od nas. Ja sam to prepoznala – govorila je Anelina sestra.

-Ništa on plaćati neće jer on nema centa, nas rođak je kupio narukvicu Nori i doneo 500km.

-Pokušavao je zataškati da nije on kupio već Asmin. Ja sam prepoznala zlataru po kutijici koja je u Sarajevu i kupujemo u njoj – otkrila je Sita.

Sita se na ovim optužbama nije zaustavila, pa je iznijela mnoštvo šokantnih detalja.

– Cijeli Linc zna da Asmin laže. On je bio mnogo ljubomoran na Aneli i Janjuša. Pustio je moj intimni snimak i rekao da sam ja na njemu jer je bolesnik – govorila je vidno izrevoltirana Sita.

Nakon toga je otkrila kada je zapravo nastala eksplicitna fotka koju je Durdžić objavio javno:

-Sliku moju je okačio je skinuo sa mog lajva, gdje sam printskrinovana u nezgodnom položaju. Ona je nastala prije osam godina – dodala je ona.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS