calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu

ASMIN U LOŠEM STANJU, NE MOŽE DA DIŠE I DA USTANE IZ KREVETA: Okrivio za sve Staniju, TABLETE MU NE POMAŽU!

Objavio: RHT
01/06/2024 7:30 PM

Asmin u lošem stanju

Asmin Durdžić/HypeTV
Asmin Durdžić/HypeTV

Nakon drame koja je izbila u studiju kada je došao na suočavanje sa Aneli Ahmić, njen bivši partner Asmin Durdžić poručio je da se potpuno povlači iz rijaliti svijeta.

Međutim, Durdžić je i dalje veoma aktivan na društvenim mrežama, gdje se svakodnevno oglašava, a sada je podijelio loše vijesti sa fanovima.

Naime, Asmin je trenutno u lošem stanju, pod visokom temperaturom, a Stanija Dobrojević mu je posebno odmogla, te je njegova temperatura dodatno skočila.

Asmin u lošem stanju

-Kad sam vidio zadnji Stanijin post, skočila mi temperatura na 40.2 – saopštio je Asmin, pa pokazao koje sve lijekove koristi.

Photo: Printscreen Instagram/alibaba_durdzic

Inače, susret Aneli Ahmić i Asmina Durdžića i dalje je predmet rasprava u Beloj kući, a Marko Janjušević Janjuš, koji se poslije cijele drame zbog kojeg ga je pojeo živi blam ipak riješio da se pomiri sa svojom rijaliti djevojkom, ne može da prestane da sumnja u njena osjećanja.

Naime, on joj je u više navrata prebacio da se ponaša kao da se nije ohladila od bivšeg partnera, pa svako malo ponovi da među njima i dalje “postoji nešto”. 

Iako je iznio gnusne optužbe na račun Aneli. Ahmićevu je najviše zaboljela Asminova izjava da nisu bili intimni, jer mu se gadila. Zbog čega se ona u studiju rasplakala. Kako je to njegovo priznanje posebno analizirano, Durdžić je odlučio da dokaže svoju istinu. Pa je nedavno objelodanio prepiske, u kojima Ahmićeva priznaje da Asmin nije želio da spava sa njom.

– Asmin nije htio da spava sa mnom uopšte, niti priča sa mnom. Ma, nigdje veze, ne mora ni spavati nikad više, ako je radi toga – napisala je Aneli.

– Jesi dobila, ženo? – glasilo je pitanje za Aneli.

– Ma, kakvi, ništa od toga – odgovorila je Ahmićeva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS