calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala

ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno”

Objavio: RHT
02/07/2024 7:20 PM

Asmin sa Stanijom došao u Anelin grad

Starleta Stanija Dobrojević i biznismen Asmin Durdžić trenutno uživaju u Dubrovniku, koji je inače i rodni grad njegove bivše partnerke, Aneli Ahmić.

Asmin sa Stanijom došao u Anelin grad/Foto: printscreen

Par je posjetio i Ostrog, a Asmin je prilikom oglašavanja otkrio i šta su sve to obišli.

Uživam sa Stanijom na Jadranu, bili smo pod Ostrogom, po njenoj želji. Zatim smo bili u Budvi, Porto Montenegru i trenutno boravimo u Dubrovniku – rekao je Asmin.

Dobrojevićeva je i sama objavila niz fotografija i pokazala prizore koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a komentari su se samo nizali.

-“Ovo rade namjerno”, “Nije fer da se ovako ponašaju i to uoči finala”, “Asmin samo traži da se priča i piše o njemu”, “Čovjek je željan medijske pažnje” – bili su samo neki od komentara.

Trudna Stanija?

Stanija Dobrojević objavila je na svom Instagram profilu fotografije iz Manastira Ostrog.

Mnogima je za oko zapao stomak koji se nazirao, zbog čega su svi pomislili da je Dobrojevićeva ponovo u drugom stanju.

Čitajte i ANELI KUKA NA SAV GLAS! Slađa pokušala da je utješi

Učesnica rijalitija Aneli Ahmić je 21. juna abortirala dijete na jednoj privatnoj klinici koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Učesnica rijalitija Aneli Ahmić je 21. juna abortirala dijete na jednoj privatnoj klinici koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS