calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VJEROVALI ILI NE Kristina ima 26 godina i 22 djece: Želi ih imati 100! A SUPRUG U ZATVORU Dušicu Jakovljević po povratku iz Sarajeva PRETRESLI do gole kože zbog NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! ZAPOMAGALA NA AERODROMU U BEOGRADU! FILIP CAR I MAJA UHVAĆENI ZAJEDNO?! Haos na mrežama (FOTO) Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju! Veliko nevrijeme iz Italije ide prema Balkanu: Neće zaobići ni BiH! BIĆE I OBILNOG SNIJEGA Luna Đogani otkrila u kakvim su odnosima Anabela i Gagi: Ništa nije bitnije za dijete… “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ!” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) Ponovo HAOS u rijalitiju zbog Aneli! Novi rusvaj izazvao Marko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ja sam rođeni glumac! “Svi su govorili da ću uspjeti…”(VIDEO) MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori

ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI!

Objavio: RHT
08/09/2024 6:59 PM

ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE

Aneli Ahmić će pobjesniti ako čuje šta je Asmin tražio

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, drugoplasirana učesnica prethodnog rijalitija, odlučila je da se ponovo upusti u rijaliti avanturu. Međutim, njen ulazak u novu sezonu nije samo lični izazov, već i način da obezbijedi sebe i svoju kćerku Noru, koju je dobila u vezi sa Asminom Durdžićem.

ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE

Ova informacija je posebno intrigantna zbog nedavnih javnih sukoba između Aneli i Asmina na društvenim mrežama.

Još veću pažnju izazvao je komentar Asminovog oca, Mustafe Durdžića, koji je na svom Fejsbuk profilu otkrio mogućnost Asminovog učešća u rijalitiju. Uz naglasak na dogovoru oko honorara.

Direktno se obratio produkciji sa jasnom porukom da je spremna za saradnju ukoliko se postigne dogovor oko cijene.

– Ako želite Asminovo učešće u osmici i našu saradnju iz spoljnog svijeta, onda treba da se dogovorimo o cijeni – napisao je Asminom otac Mustafa Durdžić.

Emotivni oporavak

Prije ulaska u novu sezonu Aneli je podijelila sa medijima da se još nije emotivno “oporavila” od odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem. Otkrila je da su se čuli prije nekoliko dana i da je bilo planirano da se vide u Dubrovniku. No, do susreta nije došlo. Iako je izrazila želju za pomirenjem, istakla je da je srećna zbog odluke da prevlada razum.

Aneli je zakoračila u novu sezonu rijalitija sa jasnim ciljem i emotivnom prošlošću koja je i dalje prisutna. S obzirom na sve, publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se odvijati njen put. I kako će se odnos sa Asminom dalje razvijati.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS