calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma Miljana i Ivan SVE BLIŽI: Poslije avanture sa Željkom – PONOVO SU ZAJEDNO, evo šta ih je odalo (FOTO) ŠOK U EVROPSKOJ UNIJI! Još jedna zemlja članica EU ZABRANILA LGBTQ+ propagandu u školama! Za zakon glasali i LIBERALNI POSLANICI! Haos u Jablanici: Velike gužve zbog teške saobraćajne nesreće NAKON VIJESTI O TRUDNOĆI OGLASILA SE MAJA NA INSTAGRAMU: Svi gledaju u OVAJ DETALJ na njenom stomaku ANITA SE UTEGLA U TERETANI: Sve joj se ocrtava! GORE DRUŠTVENE MREŽE (FOTO) Meteorolozi objavili dugoročnu prognozu: Stižu nam vrućine – EVO DOKAD ĆE TRAJATI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Imam super moć, zato imam sve što poželim (VIDEO) Ovi slavni parovi imali su društvo u krevetu: Demi Mur se pokajala, a jednom glumcu supruga je dovela tri žene

ASMIN OPLEO PO JANJUŠU! “Prosi od djevojaka da bi autobusom otišao kod majke!”

Objavio: RHT
10/02/2024 10:59 PM

Asmin Durdžić našao se u centru pažnje, kako zbog svoje bivše djevojke Aneli Ahmić, tako i zbog svoje veze sa Stanijom Dobrojević.

Foto: Printsreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Durdžić se na svom Instagram profilu oglasio i osvrnuo se na Marka Janjuševića Janjuša, koji je sada u emotivnoj vezi sa Aneli.

-Janjuša nikad nisam spomenuo, dok on nije počeo lajati o meni. Imao je priliku da mi se javi, pa nije. On me uopšte ne zanima, meni je isti onaj jadni cukica Vesna, a kad izađe može da mi se javi da mu sredim kamatu za manji procenat, pa možda ne bude više prosio kod djevojaka da mu daju 100 eura da može otići autobusom kod svoje mame. Klošarčina koji se ne kupa po 30 dana, našao mene komentarisati – poručio je Asmin.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS