calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

SITA I JASMINA NA UDARU! NOVI RAT! Asmin opalio rafal uvreda, sve se trese: “Napravila mi je da jedem, bilo je tri centimetara prašine, ispovraćao sam se”

Objavio: RHT
26/06/2024 11:55 PM

Asmin opalio rafal uvreda

Asmin Durdžić po ko zna koji put je ostavio šokiranu javnost! Vjerenik Stanije Dobrojević je osuo paljbu po porodici Aneli Ahmić.

Asmin Durdžić/HypeTV
Asmin Durdžić/HypeTV/Asmin opalio rafal uvreda

On je otkrio jezive detalje upoznavanja Aneline majke Jasmine u Sarajevu. Takođe je priznao zašto njegovi nisu prihvatili porodicu starlete.

Moja mama nikad nije pričala sa njenom mamom, niti su se upoznale. Mi smo živjeli u kr*s kombinaciji. Nije bilo da planiramo život. Ja kad sam je prvi put upoznao Groficu, ušao sam u kuću u Sarajevu, propao sam sa prvog sprata u prizemlje, bila je neka rupa – priča i dodaje:

Živi kao vještica, po kući su bile neke prilike bez glava, sa glavama, gole žene, vampiri, drakule, ja gledam, gdje sam ušao. Rekao sam samo Aneli da ja tu neću spavati. Ja sam tad prvi put upoznao njenu mamu u kući strave – rekao je on, pa dodao:

Haos u najavi!

Napravila mi je da jedem, bilo je tri centimetara prašine i nisam mogao da jedem, ispovraćao sam se. Tek sam shvatio tad kakva je Aneli djevojka, bilo mi je žao i ona mi je rekla da je samo gledala da ode od kuće. Tad sam je sažalio, Nora je već imala tri mjeseca – priča i dodaje:

Tad su počele neke emocije da se stvaraju, više sam se vezao za Noru, ali sam shvatio da to nije žena za život. Ja sam njoj rekao: “Hajde nađi jednu lijepo poruku da si mi poslala, dobićeš šta hoćeš”, a ona kaže: “Evo, kad ćeš doći kući da podgrijem supu?” – prisjetio se Asmin.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS