calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu”

ASMIN KUPIO STANIJI AUTOMOBIL OD 280.000 EURA: “Poklon za moju ženu”!

Objavio: RHT
17/03/2024 12:30 PM

ASMIN KUPIO STANIJI AUTOMOBIL

Nekoliko dana prije rođendana, Asmin je odlučio da iznenadi svoju dragu Staniju luksuznim automobilom marke “Porsche”, čime je očigledno stavio tačku na originalnost i raskoš u izboru poklona.

ASMIN KUPIO STANIJI AUTOMOBIL

ASMIN KUPIO STANIJI AUTOMOBIL Foto: Printscreen Instagram

Ovaj gest iziskuje impresivnih 280.000 eura, što samo potvrđuje visok nivo pažnje i ljubavi prema svojoj partnerki.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, na dan Stanijinog rođendana. Asmin je još jednom odlučio da je obraduje i pokloni joj nešto što će dodatno uljepšati njihovu zajedničku sreću.

Na slici koju je objavila Stanija jasno stoji natpis:

-Poklon za moju ženu – što govori da je. Asmin i ovoga puta uložio veliki trud u pripremi poklona koji će oduševiti njegovu voljenu.

Na fotografiji se vide baloni u Stanijinoj omiljenoj boji, koji su očigledno dio ukupnog paketa iznenađenja.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste luksuzna kesa brenda satova “Rolex”, čije cijene se kreću u prosjeku po nekoliko hiljada eura.

Iako je njihova veza prolazila kroz turbulentne periode, sa Stanijinim napuštanjem Asmina zbog Anelinih priča u rijalitiju, izgleda da su odlučili da svoju ljubav i vezu postave iznad svih prepreka. Ovaj gest Asmina jasno pokazuje da ih vežu jake emocije i da je ljubav jača od svih izazova s kojima su se suočavali.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS