calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu

“ASMIN I ANELI SU OZBILJNI MULJATORI! Varaju narod!” Šokantno raskrinkavanje: “Neko zarađuje tako što prosi, a njih dvoje na PREVARAMA ljudi”

Objavio: RHT
31/05/2024 2:59 PM

“ASMIN I ANELI SU OZBILJNI MULJATORI”

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, naše novinarke ugostile su bivšu rijaliti učesnicu Sanju Grujić.

Foto: TikTok printscreen/anelyahmic
Foto: TikTok printscreen/anelyahmic

Sanja je u svom prvom gostovanju u emisiji kod bliznakinja Arsić žestoko osula paljbu po Aneli AhmićStaniji DobrojevićMaji Marinković i mnogim drugim rijaliti učesnicama.

“ANELI IMA PTIČIJI MOZAK”

– Aneli ima ptičiji mozak! Sita bi mnogo bolje iskoristila priču i sebe predstavila kao žrtvu. Aneli to ne može jer nije dovoljno inteligentna. Sita je mnogo pametnija od Aneli.

– Ova je glupa, ušla u rijaliti kao ucviljena, a izlazi sa osmijehom na licu. – rekla je Sanja bez dlake na jeziku u emisiji ShowBliz.

Foto: HypeTV/ShowBliz/Sanja Grujić
Foto: HypeTV/ShowBliz/Sanja Grujić

“ASMIN I ANELI SU OZBILJNI MULJATORI”

– Ja ne vjerujem ni njemu, a ni njoj. Mislim da su ozbiljni muljatori i prevaranti i da su isti. Neko zarađuje tako što prosi, a oni varaju narod. Više ne znam ni da li vjerujem da su Asmin i Stanija zajedno. Ja ne vjerujem u te veze na daljinu.

Foto:Hypetv/ATA images Asmin Durdžić, Aneli Ahmić
Foto:Hypetv/ATA Images/Ilustracija

– Ja lično mislim da bi Stanija odavno prekinula cijelu priču da joj ne odgovara. Sve mi je to nekako lažno. Ona je zavisna od medijske pažnje i svaki put u sezoni u kojoj ne učestvuje, ona ima nekog svog, samo da bi izlazila u medijima – rekla je Sanja, pa dodala:

“STANIJA BI TREBALO DA SE PENZIONIŠE!”

– Staniji da smeta ova priča, ona bi je odavno stopirala, nego je ona zavisna od medija i pažnje. Ne može bez toga. Smatram da je vrijeme da se Stanija penzioniše – rekla je Sanja.

View this post on Instagram

A post shared by @hypetelevizija.rs

Emisiju “ShowBLIZ” autorki, voditeljki i novinarki Miljane i Nevene Arsić možete pratiti svake subote u 12 sati na programu Hype televizije, ali i na YT kanalu HYPETV isti dan u terminu od 19 sati!

ŽELIŠ DA BUDEŠ DIO NAJVEĆEG RIJALITI PROJEKTA “IMANJE”? EVO KAKO MOŽEŠ DA SE PRIJAVIŠ:

Rijaliti Imanje kasting
Rijaliti Imanje kasting

ANKETA!!!

GLASAJTE! KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR “IMANJA”?A KO TREĆI?

Glasajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS