calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

ASMIN DURDŽIĆ ZA HYPE BRUTALNO O ELEKTRI ELIT! Otkrio šok stvari: “Ona ne zna zašto Stanija ne može da ima dijete”

Objavio: RHT
25/03/2024 3:40 PM

Asmin Durdžić za Hype brutalno o Elektri Elit!

Photo: Ata images, Printscreen Instagram, Hype ilustracija

Povodom ljubavnog višeugla – Stanije Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, za Hype se nedavno oglasila i pjevačica Elektra Elit, koja je dala svoj sud o ovim zamršenim odnosima.

– Iskreno mislim da se Asmin stoički bori za Staniju. Sad da ne pričamo o njegovoj bivšoj partnerki ili bivšem partneru od Stanije, ali mislim da radi pravilnu stvar. I ako voli, treba da se bori. Smatram da je Stanija sa njim iz ljubavi, a ne iz koristi – istakla je Elektra ekskluzivno za Hype, a sada se takođe za naš portal oglasi i jedan od glavnih aktera priče – Asmin Durdžić.

Photo: Printscreen Instagram, Hype TV, Hype ilustracija, Asmin Durdžić za Hype brutalno o Elektri Elit!

Asmin je sada istakao svoje mišljenje o njoj, ali i dodao šta joj je najviše zamjerio, zbog čega ju je javno nekoliko puta isprozivao.

-Pa o Elektri Elit nisam imao neko mišljenje, pošto je izgovorila jednu lošu riječ. Da nam je bitnije da imamo psa, a ne dijete. Ona ne zna istinu zbog čega još Stanija nije imala dijete. To sam joj zamjerio, ali sada kada sam vidio šta je za vas izjavila… Okej sa moje strane, imam korektno mišljenje o njoj, i tako su mi Marko Marković i ona lijep i sladak par. Nadam se da će ona uskoro da rodi malog Markića, jednog sina. I želim im sve najbolje u njihovoj ljubavi i vezi – istakao je Durdžić za ekskluzivno Hype.

Elektra o Aneli

Podsjetimo, Elektra je prekomentarisala i učešće Aneli Ahmić u rijalitiju, te je nije štedila:

– Za Aneli, ovo je top što je ušla u rijaliti. Jer ovo je njena prva životna prilika da se pokaže ko je i šta je, te da napravi to svoje ime. Za kojim je patila sve ove godine koje nije napravila. Znači, ovo će za nju da bude jedna velika odskočna daska. Pretpostavljam da je zbog toga isto i ušla – dodala je ona za Hype.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS