calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Treće rekla Fatimi sve u lice! ŠOK (VIDEO) Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA Mjesecima krila trudnoću: “Samo plačem” Novak saznao rivale na Olimpijskim igrama: Moguć duel Đokovića i Nadala u drugom kolu! PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA (FOTO) Pedofil iz Kotor Varoši dobio samo dvije godine zatvora: Pokušao obljubiti djevojčicu (12) Oglasio se Lepi Mića: Asminu poručio ovo “TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LIJEPE VIJESTI! Evo kada i gdje će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana: Bena Afleka nema U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma ŠOK POTEZ ANĐELE VEŠTICE! Kupila tonu hrane koju nije mogla da spakuje u auto! Prolaznici se krstili od prizora (FOTO) “Banjalučko ljeto” donosi mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije Filip Car odmjerava snagu na VAŠARSKOJ “KRUŠKI”! ŠALJE PORUKU Kristijanu kako će proći i ON!? Haos se nastavlja STANISLAVU SE SVIĐA ALEKS: Procurile kompromitujuće informacije Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona!

“IDEM MU NA KUĆNU ADRESU DA GA NAĐEM” Asmin Durdžić ekskluzivno za Hype o suočavanju sa Lepim Mićom: “Ako ne bude sišao sa mnom da popriča…” ŠOK!

Objavio: RHT
24/07/2024 10:45 PM

Asmin Durdžić krenuo po Lepog Miću

Photo: HypeTV/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Lepi Mića je sinoć bio gost u jednoj emisiji gdje je započeo žestoku raspravu sa bivšim partnerom rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Asminom Durdžićem, a sadašnjim dečkom starlete Stanije Dobrojević.

Tokom emisije su se obojica vrijeđali i psovali, a sukob nije stao tu.

Danas je Asmin Durdžić, prema našim saznanjima krenuo za Beograd kako bi se našao u četiri oka sa Lepim Mićom. Međutim, Mića je odlučio da nakon toga ode u policiju i podnese prijavu protiv Durdžića.

Asmin Durdžić Foto:Hypetv
foto: Hypetv

Asmin Durdžić krenuo po Lepog Miću

Sada se za Hype oglasio ekskluzivno Asmin i iznio svoju stranu priče, potvrđujući da je na putu za Beograd kako bi se suočio sa Lepim Mićom.

-Sinoć sam se uključio u jednu emisiju i htio sam da demantujem jednu komšinicu jer je pričala da je mene Stanija izbacivala. Tada se ubacio Lepi Mića, a ja sam mu rekao da ima i blato na patikama, kao što su patike i bile prljave. On je počeo da me vrijeđa, psuje. Govorio je da sam krme, svinja, da će mi urinirati u usta, da dođem u rijaliti. I evo, uputio sam se ka Beogradu da vidim njegove sposobnosti. Cijeli dan mi se ne javlja i čak me je prijavio i u policiju – govori Durdžić za Hype i dodaje:

Znači, on je mene prvi vrijeđao. Ja htio samo s njim da se vidim, da mi se izvini u facu i da vidim njegovu hrabrost oči u oči, a on otišao da me prijavi. Sad idem za Beograd da ga nađem na kućnu adresu. Ako ne bude sišao sa mnom da popriča, najveća je p**na na Balkanu i treba da ga bude sramota. Da nikad više ne izađe pred kamere – istakao je Asmin za Hype.

Mićini fanovi su zabrinuti, a spekulacije o pravim razlozima njegovog odlaska u policiju ne prestaju, a detaljnije u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS