calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

HYPE TELEVIZIJA EKSKLUZIVNO NA LICU MJESTA! ASMIN DURDŽIĆ ISPRED VRATA LEPOG MIĆE: Palo suočavanje?! Skandal (VIDEO)

Objavio: RHT
25/07/2024 4:45 PM

Asmin Durdžić ispred vrata Lepog Miće

Photo: HypeTV/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Asmin Durdžić je sinoć, nakon žestokog sukoba sa Lepim Mićom, donio odluku i odlučio da preko noći doputuje u Beograd i suoči se licem u lice sa njim.

U ekskluzivnom snimku za Hype televiziju, koja je bila na licu mjesta, Asmin je javno progovorio o sukobu, ali se i uputio direktno ka zgradi Lepog Miće kako bi pokušao tamo da ga nađe, s obzirom da mu se on nije javljao na telefonske pozive.

Hype televizija je bila prisutna tokom situacije, te vam donosimo ekskluzivni snimak i informacije o tome šta se tačno dešavalo i da li je došlo do sukoba između Asmina Durdžića i Lepog Miće.

Asmin Durdžić ispred vrata Lepog Miće

-Ja volim da riješim uživo s takvim ljudima problem. Pošto ne volim da mafijam mnogo po tastaturi ili sa Mićom i da se raspravljam po telefonu i došao sam tu da mi se po**ša u usta. On je rekao da će to da mi uradi. Prozivao me je, evo došao sam. Evo Mićo, tu sam, u tvom gradu. Sad idem na tvoju kućnu adresu da ti je**m mater. Pošto si ti jedan najveći smrad koji postoji, ne u Srbiji nego na cijelom Balkanu. Podvodiš tuđu djecu, druže moj, iz rijalitija. Uništavaš tuđe živote, djecu uništavaš u rijalitiju. Treba svoje dijete da podvodiš, a ne tuđu, majmune jedan stari, smrdljivi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hype Televizija (@hypetv.rs)

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS