calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

Asmin brutalno o Anelinom abortusu: Da joj ga je napravio u panameri, ne bi tako pričala!

Objavio: RHT
20/06/2024 10:29 AM

Asmin brutalno o Anelinom abortusu

Asmin Durdžić nije birao riječi

Foto: Alo/ilustracija

Aneli Ahmić donijela je odluku da abortira dijete Marka Janjuševića Janjuša. To je odlučila nakon haosa i svađe, poslije čega je Janjuš doživio nervni slom.

Asmin brutalno o Anelinom abortusu

Ahmićeva je abortirala dijete Asmina Durdžića, u trudnoći koja se desila nakon rođenje kćerke Nore. O tome se govorilo u rijalitiju… 

Nakon Aneline posljednje odluke oglasio se i njen bivši partner Asmin sa kojim ima kćerku. On je ponovo svima stavio do znanja da je, prema njegovom mišljenju, Aneli presudan novac njenih partnera. Kao i da bi odluka bila znatno drugačija da je Janjuš imućniji.

– Da joj ga je napravio u panameri, ne bi tako pričala. Ona treba da bude srećna da ima muškarca koji je voli kao Janjuš jer nijedan je više neće tako voljeti kao on. Njoj je Sita dala znak da Janjuš nema pare, da je žickao napolju od drugih i uništava još jedno nerođeno dijete. Kao što je uništila budućnost svoje djece, a i Norinu – poručio je Asmin. 

Nakon što je Sita prenijela Aneli Markovu finansijsku situaciju napolju, rijaliti učesnica je njemu prebacila u razgovoru novac koji zarađuje u rijalitiju, a daje bivšoj ženi Eni.

Bašići u Sanskom Mostu uzgajaju ribe od milion dolara

Pročitajte i: Bašići u Sanskom Mostu uzgajaju ribe od milion dolara.

Članovi porodice Bašić iz Sanskog Mosta, već više godina bave se uzgojem ribe koi ili japanskog šarana.

Bašići uzgajaju ribe od milion dolara / Foto: Nezavisne
Bašići uzgajaju ribe od milion dolara / Foto: Nezavisne

Radi se o rijetkoj te o jednoj od najcjenjenijih i najskupljih ribljih vrsta na svijetu.

Inače, Emir Bašić je pasionirani zaljubljenik u kućne ljubimce. Svoju ljubav prenio je i na sinove Ensara i Ajdina. Tako otac i sinovi u adaptiranom bazenu koji se nalazi u kućnom dvorištu trenutno uzgajaju više od 50 raznobojnih primjeraka koi ribe.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS