calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam” Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL ANELI U SUZAMA ZBOG JANJUŠA! Spomenula i Noru! Skandalozno priznanje! KRENULA NA PLIVANJE I NIJE SE VRATILA Pronađeno tijelo tokom potrage za ženom poznatog sportiste

Sultan grmi od bijesa: Arnel je mnogo loš! Urotio se s Memom, pa je kažnjen

Objavio: RHT
21/07/2024 11:07 AM

Arnel se urotio s Memom, pa je kažnjen

Arnel Karić doživio je tešku nesreću u kojoj je zadobio ozbiljne tjelesne povrede. Prema Sultanovim riječima, nesreća nije bila slučajna, već rezultat karme zbog zavjere koju je Arnel skovao zajedno sa Memom.

Arnel se urotio s Memom, pa je kažnjen/Foto: Hype

Sultan Elmedin tvrdi da je Arnelova nesreća posljedica njegovih skrivenih namjera i spletki, što je, prema njemu, zaslužena kazna za njegove postupke. Ova tvrdnja izazvala je mnogo kontroverzi i podijelila mišljenja. Dok jedni vjeruju da su Sultanove riječi samo prazne optužbe, drugi smatraju da u njima ima istine. Sama nesreća i njene okolnosti ostaju obavijene velom misterije, a Sultan Elmedin nastavlja insistirati na svojoj verziji događaja, dodatno kompliciravši situaciju.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Čitajte i Nakon spektakla u Tuzli: Aca Lukas donio pozitivnu energiju i sarajevskoj publici! Pogledajte kako to radi kultni estradni mag

Nakon spektakularnog nastupa u Tuzli, Aca Lukas nastavlja svoju turneju koncertom u kultnom sarajevskom klubu Aqua. Atmosfera u klubu je uzavrela od trenutka kada je Lukas stupio na binu, a publika je s nestrpljenjem iščekuje izvođenje njegovih najvećih hitova. Večer je ispunjeno energijom i entuzijazmom, a mnogobrojna publika uglas pjeva svaki stih.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS