calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO)

ARGENTINKA OTKRILA: Lionel Mesi na terenu i u krevetu su dva su različita svijeta, kao da sam bila sa mrtvacem

Objavio: RHT
04/06/2023 4:06 PM

Cijeli život Lionela Messija je vezan za Antonelu Roccuzzo, ali daleko od toga da čuveni Argentinac nije imao kratkih avantaru sa drugim ženama, posebno na početku svoje karijere.

Jedna od rijetkih koja je otvoreno govorila o intimnim odnosima sa Messijem bila je Xoana Gonzalez. Argentinski model je progovorio bez dlake na jeziku. Šutjela je dugo vremena, ali je onda otkrila eksplozivne i kontroverne detalje u noći kada je spavala sa Leom i vrlo vjerovatno najboljim igračem u historiji.

Navodno su Messi i Gonzalez spavali još 2011. godine, a Argentinka je kritikovala svog sunarodnjaak kazavši da je bio veoma stidan.

Xoana Gonzales se danas finansira objavama na OnlyFansu

“Bilo je to prije mnogo godina. U stvari, bio je vrlo mlad. Ali on je znao što radi, nije bio maloljetan, to je bilo najvažnije. Njegovo osiguranje mi je reklo ‘ima neko koga želiš upoznati’. Bila sam znatiželjna da vidim ko je to, i sledila sam se kada sam vidjela da je to moj idol Messi.”

“Rekla sam da je on slabić, jer je poslao svoje osiguranje po mene. Tamo sam primijetila da je jako sramežljiv.”

“Razgovarali smo o muzici i i ne mogu se sjetiti je li mi rekao da ima djevojku ili ne. Nakon nekog vriemena smo otišli u njegov stan u Puerto Madero.”

“Kad neko igra preko cijelog terena pretrči s loptom i zabije gole očekuješ dobru uslugu. Htjela sam da mi pokaže više od toga. U jednom sam se trenutku osjećala kao da sam s mrtvim tijelom”, ispričala je Gonzalez.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS