calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi!

“MONSTRUME, NIKO TI NE VJERUJE!” Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa, hitno se oglasila i uputila šokantnu poruku Janjušu

Objavio: RHT
21/06/2024 11:30 PM

Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa

Foto:Instagram printscreen/mamasita/Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Instagram printscreen/sitaahmic/Youtube printscreen/Zadruga official

Starleta Aneli Ahmić vratila se nakon abortusa u jednoj privatnoj klinici, u rijaliti, gdje su je dočekali cimeri u prostorijama gdje borave Odabrani.

Njoj se u jednom trenutku pridružio i Janjuš, a nakon nekog vremena otišao je i ostavio je da grca u suzama, prekrivena jorganom.

Nakon ovih strašnih scena koje su zgrozile sve, oglasila se i njena sestra, Sita Ahmić, koja nije birala riječi.

Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa

– Folirant i manipulator koji je svojim postupcima nagovarao na sve ovo, sada ima predstave u koje ne vjeruje apsolutno niko. Kakvo muško, grehota od Boga. Od prvog momenta monstrum, sramota me je njegove sramote i godina koje broji! Čovjek koji ima samo jedan zadatak, da povrijeđuje druge žene, ponižva ih i maltretira, daleko mu kuća – napisala je ona.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

U međuvremenu, nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe.

Njih dvoje su zajedno plakali u kući Odabranih, a onda mu je ona poručila da joj ne prilazi.

– Nemoj da mi prilaziš – rekla je Aneli.

– Kako si? – upitao je on, a Aneli je smao plakala.

– Imam svašta da te pitam – dodao je Janjuš kroz suze.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Podsjećamo, Aneli Ahmić danas je abortirala dijete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto prije 11 h, a napustila je malo poslije 15 h.

Pratilo ju je obezbjeđenje, koje ju je sve vrijeme držalo za ruku.

Kako su joj cimeri redom prilazili u namjeri da je pitaju kako je, mnoge je šokirala reakcija Maje Marinković, koja, se udaljila od Aneli i krišom komentarisala Anelin abortus.

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS