calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke

ANELI ZBOG PROBLEMA SA MAFIJAŠEM POBJEGLA U RIJALITI!?

Objavio: RHT
09/09/2024 11:59 AM

ANELI POBJEGLA U RIJALITI!?

Foto: Printscreen/Pink TV

Starleta Aneli Ahmić na iznenađenje mnogih opet je ušla u rijaliti.

ANELI POBJEGLA U RIJALITI

Mnogi su se pitali šta traži sada u rijalitiju, s obzirom na to da je osvojila drugo mjesto i nagradu od 50.000 eura.

Kako pišu mediji, Aneli je navodno morala da uđe u rijaliti, jer je ostala bez para. Kako tvrdi izbor za medije, ona je sve pare dala jednom mafijašu, navodno, iz Sarajeva, koji je ucijenio.

Da ne bi ugrozila svoj život i živote svojih najmilijih, Aneli mu je dala sav novac i zato je riješila da uđe opet i zaradi za sebe i dijete. 

– Aneli to krije, njeni takođe ne znaju za to. Bili bi zabrinuti, pa nikom ništa nije rekla. Mama njena je bila šokirana kada je čula da će Aneli opet u rijalitiju. Ali joj je ona rekla da mora zbog ugovora koji je potpisala. Međutim, istina je da kada je podigla novac, tačnije nagradu koju je osvojila i kada je došla u Sarajevo, nazvao je bivši momak. Sa njim se viđala prije Asmina… On je ozbiljna glava u Sarajevu i sa njim se niko ne kači – otkriva izvor “Stara”.

Gdje je novac?

– Kada su se našli, on joj je rekao da očekuje da mu da 50.000 eura i da tako kupi svoj mir. Nije imala kud, ona se njega baš boji. Rekla mu je da će mu donijeti keš i da prestane da je zove, da se pravi da je ona mrtva za njega. Dao joj je obećanje da je nikad više neće ni nazvati, čak joj se ni javiti na ulici. Ali, da mora što prije da mu da novac. Ona nikome nije rekla za to, njemu je odnijela novac, a za sebe zadržala te honorare koje je zaradila.

Plakala je, nije znala šta će, pa se ponudila da opet uđe u rijaliti, iako joj to nije bio plan, jer joj je kćerka Nora falila baš. Kada su je mama i sestra pitale gdje joj je novac, rekla je kako je pozajmila drugarici iz Austrije. I da će joj ona u roku od godinu dana isplatiti sve. Poludjelu su njeni kada su to čuli, ali ne znam koliko su povjerovali u tu priču – zaključio je izvor za “Star”. 

Pročitajte i: ŠOKANTAN DEMANT FILIPA CARA: Deda Mraz ne ulazi kroz dimnjak, Betmen ne leti…

BONUS VIDEO:

(Star/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS